A Covid-19 sem állíthatja meg a TESLA.HU-t és a MAH Zrt.-t!

Közzétéve:
2020-05-09, 10:00

A járvány idején is érkeznek a Tesla modellek, és az Y is rendelhető.

Annak ellenére, hogy a világszintű koronavírus járvány sok gazdasági ágat bénított meg, a Tesla és a Tesla.hu csapata kitart. A munka pedig nem állt meg, sőt, több mint 60 új boldog Tesla tulajdonost köszönthet a villanyautós közösség, hiszen ennyi kulcsot adtak át a kollégák az elmúlt hetekben. A megrendelések feldolgozásai, valamint a beszállítás és forgalomba helyezés is zavartalanul folytatódik.

„Természetesen a TESLA.HU adminisztrációval foglalkozó kollégái otthonról dolgoznak, szigorúan betartva a jelenleg érvényben lévő szabályokat, rendeleteket”, mondta Borka J. Balázs a MAH Zrt. vezérigazgatója.

Ám nem minden szól a MAH Zrt-nél az adminisztrációról és home office-ról, nemrégiben egy szabadtéri fotózásra is sor került, ahol a munkatársak is részesei lehettek egy repülőtéri fotózásnak a megfelelő higiéniai szabályok betartása mellett. Helyszínként a Budaörsi Repülőtér szolgált, az esemény megszervezésében pedig a Flycoop.hu csapata nyújtott segítséget.

tesla és a tesla.hu csapata

Nem szabad szó nélkül hagyni azt sem, hogy már lehetséges az ajánlatkérés a vadi új Model Y esetében is a Tesla.hu konfigurátor oldalán. A Model Y sikereiben nagyon biztos a gyártó és a specifikációk is elég meggyőzőek. Az autó ára 66 370 eurótól kezdődik a Long Range összkerékmeghajtású verziónál, és 73 840 eurótól a Performance, szintén összkerekes kivitel.

Azok számára, akik inkább a teljesítményt helyezik előtérbe, mindenképpen a Performance kivitel az ajánlott, bár a hatótáv WLTP-mérés szerint 25 kilométerrel kevesebb azaz 480 km egy töltéssel. Az elvesztett kilométerekért cserébe 241 km/h-ás végsebességet és 3,7 másodperces 0-100-as gyorsulási időt kapunk. A Performance kivitel alapvetően fehér színben érkezik, de további 1120-2240 euróért további 4 másik színben rendelhető. Lehetőség van 7 személyes, és nem csupán az AutoPilot, de a Full Self Driving verzió vásárlására is. Kétféle belsőtér árnyalatból lehet választani.

60 tesla egy képen tesla.hu

Akik inkább messze mennének, de nem feltétlenül száguldozva, a Long Range kivitel lesz a megfelelő, hiszen 505 km megtételére képes egy töltéssel a WLTP-szabványok szerint. Itt is el kell engedni valamit valamiért, az extra kilométerek a gyorsulás és a végsebesség rovására mennek, bár lassúnak így sem nevezném. 217 km/h végsebesség is eléggé haladós már, valamint az 5,1 másodperces 0-100-as sprint sem egy rossz eredmény.

A Long Range edition személyre szabhatósága egy fokkal, de csak egyetlen eggyel, több mint a Performance kivitelé, hiszen lehetőség van egy második féle felnit is választani a gép alá. Nagyon nyomós érv a Model Y mellett, hogy a 7 személyes kivitelre igényelhető a családi autótámogatás és a legutóbbi szabálymódosításoknak köszönhetően az elektromos autó támogatás is felvehető a Model Y-hoz.

Teslák + repülő, tesla model3, tesla model x,

Ha felkeltette az érdeklődésed az új Model Y, vagy esetleg egy másik Tesla Model lenne kedvedre való, ne légy rest felkeresni a MAH Zrt. és a Tesla.hu munkatársait, készséggel állnak rendelkezésedre a karantén ideje alatt is, saját otthonukból menedzselik a folyamatokat rendíthetetlenül. Keresd őket bátran a Tesla.hu kapcsolat füle alatt található elérhetőségeken, vagy az alábbi telefonszámok egyikén.

+36 20 366 34 47
 

+36 20 357 64 28

Ha további Tesla érdekességekre vágynál, ne hagyd ki az Alapjárat.hu rántópados Tesla teszt videóját sem!

Kapcsolódó írások

2020. január 08.
A 2 milliárd dolláros üzem hivatalosan is megkezdte a gyártást
Tesla Model 3
2019. május 22.
Még időpontot is foglal neked a szerelőnél a Tesla legújabb kiegészítője

További hírek