2024. június 17. | 00:00

 

A 2018-ban alapított MAR Mining egy licencelt kriptovaluta felhőbányászati ​​platform, amely jelentős előrehaladást ért el a blokklánc terén. A vállalat robusztus, korszerű bányászati ​​infrastruktúrával rendelkezik számos ipari létesítményben az Egyesült Királyságban, Oroszországban és Kanadában, és jelenleg több mint 3 580 000 felhasználót szolgál ki világszerte.

A MAR bányászat a kriptovaluta bányászat demokratizálására törekszik egy olyan elérhető platform biztosításával, amely minimális kezdeti befizetést igényel, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy nagy befektetés nélkül kezdjék meg kriptovaluta üzletüket. A platform leegyszerűsíti a belépési folyamatot egy gyors és egyszerű regisztrációs folyamattal, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy perceken belül megkezdjék a Bitcoin bányászatát.

A MAR miningr emellett napi bevételt biztosít a felhőalapú számítástechnikai szerződésekből, és többféle pénzkifizetési módot kínál a honlapján. Felismerve az iparág ingadozását, a MAR bányászat rugalmasságot is biztosít azáltal, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármikor elhagyják a felhőbányászati ​​ipart, ami egy autonóm és kockázatmenedzselt környezetet teremt.

A MAR bányászat célja, hogy a kriptovaluta bányászat mindenki számára egyszerű, hatékony és biztonságos legyen. Küldetésünk a folyamat demokratizálása és az egyének megerősítése, tekintet nélkül technikai tudásukra vagy erőforrásaikra. "

A kriptovaluta bányászatával kapcsolatos bonyolultságok és nagy előzetes befektetések enyhítése érdekében a MAR Mining több felhőbányászati ​​tervet is kidolgozott. Ezen csomagok mindegyike felhasználóbarát élményt, a bányászati ​​tevékenység átlátható jelentését és automatikus napi kifizetéseket kínál.

A MAR Mining jövedelmező felhőbányászati ​​csomagjai a következőket tartalmazzák:

  • BTC ingyenes számítási teljesítmény: A szerződés ára 12 USD/1 nap, kockázatmentes lehetőséget biztosítva a felhőbányászat felfedezésére, fix hozam 12 USD tőke + 0,6 USD nyereség.
  • TC tapasztalati számítási teljesítmény: A szerződéses ár 100 BUSD/3 nap, kifejezetten új felhasználók számára, fix 100 USD tőkemegtérüléssel + 9,6 USD nyereséggel.
  • BTC junior számítási teljesítmény: A szerződéses ár 500 USD/7 nap, a BTC rajongóira szabva, garantált fix jövedelem 500,00 USD tőke + 43,4 USD nyereség.
  • BTC klasszikus számítási teljesítmény: A szerződéses ár 1000 USD/10 nap, a BTC Cloud Mining sikerét kihasználva a fix hozam 1000 USD tőke + 133 USD nyereség.
  • BTC klasszikus számítási teljesítmény: A szerződéses ár 3000 USD/15 nap, a bányászati ​​időszak meghosszabbítására szolgál, 3000 USD + 648 USD fix megtérüléssel.
  • BTC fejlett számítási teljesítmény: A szerződéses ár 5000 USD/30 nap, ami lehetővé teszi, hogy maximalizálja bevételét 5000 USD tőke + 2295 USD nyereség mellett.
Kép forrása: MAR mining

Minden csomagot gondosan összeállítottak, hogy megfeleljenek a különböző befektetők igényeinek, így biztosítva a platform befogadóképességét. A felhasználók könnyen nyomon követhetik bányászati ​​tevékenységeiket, és kivehetik bevételeiket, biztosítva a zökkenőmentes bányászati ​​utat az elejétől a végéig.

Az új felhasználók regisztrációkor azonnal 12 dollárt kapnak, ami tovább ösztönzi a részvételt. A MAR bányászat erős biztonsági intézkedésekkel védi a felhasználói pénzeket és a személyes adatokat, beleértve a DDoS és SSL védelmi rendszereket, miközben átfogó, 24 órás online támogatást nyújt.

A MAR bányászat egyik kiemelkedő tulajdonsága az egyedülálló társult program, amely 3%-os életre szóló jutalmat kínál minden ajánlásért. A megadott hivatkozási hivatkozás egy életre szóló ajánlás lesz a rajtuk keresztül regisztráló új felhasználók számára. Ajánlóként a felhasználók jutalmat kapnak az ajánlások megvásárlásáért. "

A MAR bányászat progresszív megközelítése újradefiniálja a kriptovaluta bányászati ​​ipart, áthidalva a szakadékot a kriptovaluta bányászat összetett világa és az átlagos egyén között. Ez a forradalom biztosítja, hogy a digitális valutabányászat ne csak kevesekre korlátozódjon, hanem mindenki számára nyereséges vállalkozássá váljon.

Ha többet szeretne megtudni a MAR bányászat innovatív felhőbányászati ​​platformjáról és különféle lehetőségeiről, látogasson el a következő oldalra: https://marmining.com/

A MAR bányászatról

A MAR Mining székhelye a 71-75 Shelton Street Covent Garden, London, Egyesült Királyság. Ez egy engedéllyel rendelkező felhőbányászati ​​vállalat nagy technológiai parkkal és professzionális Bitcoin bányászati ​​​​berendezésekkel. 2018-as alapítása óta a vállalat arra összpontosít, hogy világszerte kriptovalutát keressen az egyének számára. A MAR bányászat abban hisz, hogy összehozza a hasonló gondolkodású egyének csoportját, akik szenvedélyesen törekszenek arra, hogy a legtöbbet kihozzák a növekvő digitális valutaiparból.
 

MAR mining, Pixabay