Halálos baleset: Mazdával ütközött egy kamion a 86-os főúton

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-01-27, 13:24

A kamionsofőrnek már nem volt ideje a fékezésre.

Brutális baleset történt hétfő délelőtt a 86-os főúton, ahol egy Mazda és egy kamion ütközött frontálisan Balogunyom közelében. A balesetben a Mazda sofőrje meghalt.

Összetört Mazda oldalról

A Körmend irányába közlekedő Mazda eddig ismeretlen okból tért át a szemközti sávba, ahol összecsattant a kamionnal. A több tonnás gépet vezető sofőr a veszélyt látva azonnal jobbra rántotta a kormányt, de fékezni már nem volt ideje. A személyautót vezető nő szörnyethalt az ütközésnél, a Mazda motorja pedig konkrétan kiszakadt és az árokparton égett, amíg a tűzoltók el nem oltották azt.

Kamion az árokban a 86-os főúton

A 112Press munkatársai úgy tudják, hogy a karambol után legalább 15 kocsi megállás nélkül áthajtott a törmelékeken. Pedig azok a járművezetők nem tudhatták, hogy van-e olyan sérült, aki azonnali segítségre szorul, mégsem lassítottak. Az elhunytat a szombathelyi tűzoltók vágták ki abból a roncshalomból, ami a Mazdából maradt.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

2018 Mazda 3 Skyactiv G oldalról
2019. június 06.
Érkezik a Skyactiv-X, a Mazda legfrisebb 2,0 literes erőforrása, melynek kibocsátása páratlan, ereje pedig nagyon rendben van
Egy jövőkép a 80-as évekből – Mazda MX-81 Aria
2018. június 30.
Egy kormánykerék nélküli autó, ami a legmeredekebb sci-fi filmekben is bátran szerepelhetne. Az MX-81-es egy reális jövőképnek számított a 80-as években!

További hírek