„Meghalok” – sikoltotta a 13 éves biciklis lány, miután elgázolta egy részeg sofőr

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-12-16, 07:57

A piás sofőrnek jogsija sem volt.

Péntek este elgázoltak egy 13 éves biciklis lányt Kiskunhalason a Szász Károly utcában. Miután elütötték, a tinilány beszorult az őt elsodró autó alá. 4 ember, köztük 2 rendőr sietett a segítségére, így szerencsére életben maradt a kislány.

Mint kiderült, az autót egy részeg sofőr vezette (az autós egy stoptábla mögül vágódott ki az Opeljével), aki a gázolás után futva próbált elmenekülni, de a helyszínre érkező rendőrök visszatartották őt. A járőrök a férfi igazoltatása közben hallották meg a kislány segélykiáltásait, aki beszorult az autó hátsó kereke alá. A tinilány kivilágított bringája 10 méterre a kocsitól hevert az úttesten.

A gyermekre teljes súlyával ránehezedett az autó, ezért a két járőr az alvázánál fogva felemelte a kocsit, de a kislányt nem tudták kihúzni, ezért segítségért kiáltottak. A rendőröknek végül egy arra járó buszsofőr és egy biciklis segített. Így már három ember tudta megemelni a kocsit, miközben a negyedik kihúzta a kislányt a kocsi alól.

Opel Omega hátulról

„Meghalok, a nyakamnál van a kerék! – ezt sikoltotta szegény kislány. Otthon voltam éppen, láttam, ahogyan leemelik az autót a gyermekről” – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő szemtanú.

„A Jóisten vitt minket arra. A körforgalomból megláttuk a balesetet, ezért odamentünk. Egy szőke hajú kislány volt beszorulva a régi Opel Omega alá annyira, hogy még a fejét sem tudta elfordítani” – mondta a bulvárlapnak az egyik járőr, Biloscsuk Zoltán.

A cserbenhagyásos gázolóról, K. Gáborról egyébként nem csak az derült ki, hogy ittasan ütötte el a biciklist, hanem az is, hogy nem volt jogosítványa.

Forrás:

További autós hírek

Egy nő vesztette életét hétfőn délelőtt a 86-os főúton, ahol egy Mazda személyautó és egy kamion ütközött frontálisan – adta…

Meghalt a műszaki hibás busznak ütköző személygépkocsi utasa a vezetője pedig súlyos sérüléseket szenvedett Noszlop és Bakonygyepes között. Az eset…

Szamarak és juhok százai akadályozták a forgalmat a romániai A2-es autópályán kedden, mivel egy pásztor az autópálya Duna-hídján terelte át…

“Az elsőnél figyeljétek a zöld lámpát a jobb szélén, bőven szabadot jelez már egy ideje, ha nem figyelek, lehet, hogy…

Dunaharasztiban az Alsó-Duna soron egy személyautó csúszott a Dunába. Szerencsére nem ült benne senki. – írja a katasztrófavédelem. A helyszínre…

Kapcsolódó írások

Gyerekei előtt gázolt el egy anyukát egy részeg sofőr Káldon
2019. szeptember 11.
Pénzzel akarta eltussolni az ügyet.
A zebrán ütöttek el egy idős nőt Edelényben
2019. augusztus 02.
Ezt hogyan nézhette be a sofőr?
Gyalogost gázoló busz szemből
2019. augusztus 05.
A férfit a helyszínen újra kellett éleszteni.
Idős nőt gázolt a zebrán egy figyelmetlen sofőr Szombathelyen
2019. augusztus 26.
Sajnos a gyalogos súlyos sérülést szenvedett.