2022. június

Oldalak

Tóth Balázs 2022. június 25.

A Mol kárpótolja azokat, akik technikai okok miatt drágán tankoltak

Akad olyan autós, aki egy literrel túllépte az 50 literes korlátot, és a tankolás teljes költségét piaci áron kellett kifizetnie.

Zách Dániel 2022. június 25.

Ágnes vett egy Fordot, a nevére írták, majd kapott egy levelet, hogy az autón régóta NAV-foglalás van

Olvasónk január elején vásárolt egy használt Ford Transitot egy Facebook-hirdetés alapján. A kisbuszt a kispesti okmányirodában a nevére írták, itt kapott új forgalmi engedélyt, majd postán elküldték a tulajdonjogot igazoló törzskönyvet is. Most úgy tűnik, minden okmány mehet a szemétbe, mert február elején értesítette a Dunakeszi Járási Hivatal, hogy a 2013-as Fordot öt hónappal a vásárlás és az átírás előtt már lefoglalta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a kettővel korábbi tulajdonostól, csak ez az apróság valahogy elsikkadt a rendszerben. Amíg sikerül kideríteni, hogy ki hibázott, a vevő nem adhatja tovább a Fordot, ráadásul az eleve nem kerülhetett volna a nevére. A hivatali határidőkkel van gond, vagy ennyire kiszolgáltatottak a használtautó-vásárlók a csalásokkal szemben, esetleg valaki félreolvasott egy jogszabályt?

Tóth Balázs 2022. június 24.

A Lukoil benzinkútjain szigorú korlátozást vezettek be

A Mol és az OMV enyhébb korlátozásához képest ezt már sokan megérezhetik.

Kozma Ádám 2022. június 24.

Mercedes Vision EQXX: 1202 kilométer egy töltéssel

Az 1202 km-es út a stuttgarti központból, az angliai Silverstone pályáig tartott

Kóti Gergő 2022. június 24.

Elképesztő autókat vittek pályára Goodwoodban

A közönségnek ezúttal sem lehet oka panaszra, hiszen először hallhattuk az utcára küldött F1-motoros autó hangját és sok más típus is bemutatkozott.

Oldalak