Autóteszt

Oldalak

Kozma Ádám2022. május 21.

Dacia Jogger 7 személyes 1.0 ECO-G 100 - Teszt

7 személlyel és bekapcsolt klímával vágtunk neki az érdi emelkedőnek, meglepő dolgot tapasztaltunk. 

Sturcz Bertalan2022. május 20.

BMW iX xDrive50 teszt - 2022

Még csak messziről sem tudok azonosulni azzal, amit a BMW iX képvisel, de ez egészen addig érdekelt, amíg bele nem ültem. Elindultam vele és feladtam az elveimet az egyszerű földi jóságért. Ezt érezhetik a politikusok az első kenőpénzek elfogadásánál, aztán már egyszerűen nem akarják elengedni, akármennyire is tisztességtelen, legbelül mind vágyunk rá egy kicsit. Hogy most a korrupcióra vagy a BMW iX-re gondolok? Talán mindkettőre, dönts te!

Erős Márk2022. május 19.

Mercedes-Benz EQE 350+ - Menetpróba

Közhely, de az EQE valóban az EQS kicsinyített mása. És összességében jól van ez így.

Erős Márk2022. május 16.

Škoda Fabia 1.5 TSI DSG Style 2022 teszt

Az új Škoda Fabia pénztárcabarát, jól fogyaszt és nincs túlbonyolítva - de nem ebben a konfigurációban.

Erős Márk2022. május 15.

A kétütemű Wartburgtól a 170 lóerős Trabantig - Videón a DDR Deluxe garázs időgépei

A Német Demokratikus Köztársaság autóihoz megannyi emlék köti a magyarokat - a DDR Deluxe garázs ezekbe az időkbe repít vissza igényesen megépített Trabantokkal és Wartburgokkal. Velük is találkozhatsz az idei AMTS-en, de addig is itt egy kis ízelítő!

Sturcz Bertalan2022. május 09.

Volkswagen Taigo 1.5 TSI R-line 2022 teszt

Megjelent a Volkswagen Taigo, én meg csak olvastam a híreket, bambultam meredten a monitor elé és csak azon gondolkodtam, hogy rád barátom, mi szükség volt? Van a Volkswagennek kicsi autója, kicsi crossovere - nem is egy -, kompaktja, kompakt méretű SUV-ja és mind jól futnak. Ráadásul sok gyártó épp most kezdett erőteljes palettanyirbálásba, a Volkswagen mégis azt érezte, hogy egy terepkupé-szerűség még belefér. Miért érezték így? A Taigóval eltöltött egy hét után, továbbra sem tudom a választ.

Oldalak