Így ne rontsd el a Valentin-napot a párodnak

Közzétéve:
2020-02-14, 16:02

Útmutató carguyoknak, akik nem bírnak a barátnőikkel ezen az érzelmektől fűtött napon.

Na srácok, ebben a cikkben főképp hozzátok szólok, Valentin-nap alkalmából. Tavaly a csajoknak írtam egy kis használati útmutatást az autóbolond férfiakkal való együtt éléshez, most nektek adok néhány tanácsot, hogy ne zúzzátok apró porszemekre ennek a napnak a hangulatát a barátnőitek számára. Tegyük tisztába először is a tényeket, a Bálint-nap a nőknek fontos. Természetesen vannak kivételek, akik nem tulajdonítanak nagy jelentőséget a szivecske-jelenségnek, többségében a csajok mégis odavannak ezért a napért. Ha beleolvasol a tavalyi cikkembe, láthatod, hogy Te, mint autóbolond férfi, rengeteg energiába kerülsz a párodnak. A szabadidős tevékenységeid, a hobbid, a "szerelem gyermeked" nem egy puzzle az otthon melegében. Tudod jól, hogy a világ összes pénze, ideje, odaadása, türelme sem lenne elég egy ilyen projecthez, és ha akarod ha nem, ez a szerelmespárod életére is kihat. Tedd hát meg, hogy az évnek ezen az egy napján mindent úgy alakítasz hogy attól az a kedves kis nő is boldog legyen. 

Hát ez elsőre elég komplikáltnak tűnhet, hiszen az asszonykát is boldoggá kell tenni, de azért jó lenne ha te sem csak malmoznál, unott fejjel valami klisés romi jelenet közepette. Az nem lenne az igazi. Itt jövök én és a cikkem a képbe, íme néhány "romcsi-napcsi" tipp amit garantálom, hogy a barátnőd is imádni fog, és a kocsizást sem kell félre tenni. Két legyet egy csapásra! Bevallom kellett egy kis segítséget kérnem a cikk megírásához, de rövid baráti felmérés után sikerült néhány remek ötlettel előállni. Fontos megjegyeznem, hogy nem minden program fekszik minden csajszinak, így a legtesthezállóbb programot neked kell kiválasztanod. Mégis csak a te csajod! 

A hangulat felfokozása, egy romantikus vacsora előtt

Nincs is jobb mint egy hegyi szerpentinen menni egy olyan igazit! Ezt tudja jól a barátnőd is. Ha szerencsés vagy, még oda is van érte. Jó alkalom hát, hogy kettesben felkerekedjetek, becélozzátok mondjuk Visegrádot vagy a Mátrát, és autózzatok egy jót a hegyi felfutón. Hidd el nekem ez az a szituáció aminél őszintébb sosem leszel a barátnőddel. Teret engedsz neki életed egy olyan részébe ahol, teljességgel átadod magad az autózás szenvedélyének. Ez persze marha nyálnak hangzik, de tedd a kezed szívedre öcsém, valójában tényleg így van, még ha hangosan ki sem mondanál ilyesmit sosem, ott érzed a színtiszta szabadságot és örömöt, és ha ebbe beengeded a csajt, azt ő is értékelni fogja. Persze egy ilyen menet után, ahogy az ember adrenailn szintje visszakúszik a helyére, jól jön egy finom vacsora. Rengeteg várétterem és szálló, önálló étterem működik ezeken a területeken, bökjetek rá egyre és egyetek egy jót! Vacsi után lehet gyönyörködni egyet a naplementében majd hazafelé megütni egy kirándulós tempót. Néhány apró kiegészítés, ha tényleg tutira akarsz menni. Mielőtt beszálltok hagyj egy szál virágot vagy csokit az anyós ülésen, valami apró figyelmes ajándékot aminek párod örülne. Ha 100%-os a bizalom, és van jogsija a csajszinak, kérdezd meg szeretne-e ő vezetni hazafelé.

Az igazi ego és szeretlek bomba, egy közös fotózás a kocsival

Fontos megértened, hogy ahogy számodra a kocsid épp annyit jelent mint a barátnőd, a leányzónak ugyanolyan fontos hogy érezze is ezt. A végtelennek tűnő műhelyben töltött órák, a kihagyott közös vacsik, az egésznapos benzingőzben állás, és figyelem, hogy te a legjobbat hozhasd ki magadból a pályanapon még akkor is lemondással jár a barátnőd részéről, ha amúgy nyitott ezekre a dolgokra. Biztosan van olyan pillanat amikor inkább ülne otthon veled és bújna, mint dideregne a kocsi mellett a műhelyben. Így tehát ezen az áldott Valentin-napon meglepheted párodat egy fotózással, melyen Ő és a kocsid a főszereplő. Én tudom mit jelent, ha a gépet a nőddel együtt fotóztatod, az már igazi szerelem. Életed két legfontosabb dolga egy képen, az unokáidnak is mutogatod majd. Meg hát menő is na! Én csaj vagyok, kocsim is van, de ha az emberem úgy dönt az övé mellé álljak még röptében a galambot is elkapom örömömben. Mert hát érted, így érzi a nő, hogy büszke rá a párja!

Autóépítésből shoppingtúrát

Állítson bárki bármit a nők szeretnek vásárolni. Még az élelmiszerbeszerzéshez is képesek szokásokat, és bejáratott rutinokat alkotni melyekkel akár szórakoztatóvá is teszik az egyébként tök hétköznapi tevékenységet. A krémeket itt veszik meg, a kaját ott, de bekellene ugrani a DIY boltba is egy új pinterestes kaspóhoz,meg hát úgyis itt a Zara, kéne egy póló is. Szóval a shopping, az shopping és ezen az égvilágon semmi nem változtat. Pénzt költeni király, főleg ha nem az életben maradáshoz kell megtenni azt. Így ha éppen új üléseken, kerekeken, vagy olyan kiegészítőn gondolkozol mely esetén designt is választasz, vond be a barátnődet is a folyamatba, kérdd ki a véleményét és magyarázdd el neki az egészet ahogy van. Itt, azonban csupán az, hogy magadnak vásárolsz valamit, önmagában nem elég. Ez lesz a részedről melósabb része az ügynek. Vidd el szépen vásárolni őt is mielőtt a felnire térnétek. Segíts neki választani és bíztasd, hogy szeresse magát úgy, ahogy te szereted őt. Ez az opció is lehet egy nyugodt közös nap amit együtt töltötök, és megosztjátok egymással azokat a dolgokat amik titeket is boldoggá tesznek. Így válik közössé az élmény, és a Valentin-nap.

Vagány kisasszonyoknak

Mostanra a különböző kuponos és élmény oldalakon rengeteg autós élményt lehet vásárolni és ajándékozni. Választhatsz drift oktatást, vezetéstechnikai órát, off-road túrákat és a többi és a többi. Ha a barátnőd egyébként fogékony az autózásra itt az ideje, hogy beruházz egy kuponra melyet közösen használhattok fel Valentin-napon. Az ilyesmi mindig jó móka, és végre a barátnőd is megmutathatja mit tud. Ugyanebbe a kategóriába sorolnám, a következőt is, hogy ha nem akarsz az előbbiek közül választani. Ültesd be a saját autódba és engedd hogy bontogassa a szárnyait. Hidd el szereti ő az anyúsülést a kocsidban de nem sajnálja egyetlen percét sem ha vezetni kell. Ezzel a programmal megmutathatod neki, hogy bízol benne és örülnél ha része lenne annak a szenvedélynek amiben vagy. Képzeld csak el ha kineveled, lehet, hogy néhány éven belül már ő kerget téged a hegyen vagy a versenypályán. Aha, aha, belegondoltál? Jó kis vízió mi? 

Az autómosás hiába sexy, a csajok jobban szeretik ha helyettük csinálják

Van nekem az a perverzióm, hogy imádom lemosni a kocsimat. Szeretem végig vizsgálni minden pontját, helyre pofozgtani az elcsúszott szőnyegeket, letakarítani a bőröket stb. Szóval tutira veszem, hogy a kocsitakarítás számodra is egy relaxációs program ami alatt nyugodtan morfondírozhatsz az élet nagy kérdésein, belemerülhetsz vakon abba amit csinálsz. Bár az utolsó tipp nem a saját autód tisztogatásáról szól, ha van kocsija a barátnődnek, tuti örülni fog ennek a gesztusnak. Kommandózd el valahogy a csajod autóját a tudta nélkül és mosd le, takarítsd ki helyette. Ellenőrizd a folyadékokat, guminyomást és pótold azokat ha szükséges. Ha nagyvonalú típus vagy akár egy teletank is belefér. Egy szép csokor tulipán vagy rózsa, egy kis csoki, cukorka szagú illatosító és már kész is a patikára rakott csajkocsi. Ha ezzel meg vagy, jöhet a színjáték, előzetesen érdemes megbeszélni egy vacsorát, vagy mozit az alkalomra, így mielőtt elindultok, kérheted, hogy menjetek az Ő szekerével. Így meglepetésként érheti a csillivilli kiskocsi és a kis apró ajándékok melyeket benne hagytál. Hidd el a hála nem marad el! 

Nos ezek lettek volna a tippek amelyekről azt gondolom, valamelyik tuti beválik a te barátnődnél is. Ha idén elbaltáztad ne aggódj, jövőre már lesz ütőkártya a kezedben. Ha pedig az itt elhangzottaknál jobb ötleted támadt ne légy rest megosztani kommentben, hogy autóbuzériában szenvedő és párkapcsolatban élő bajtársaid ne bénázzák el a jövőben!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Páros Mazda MX-5 szerelem két NA-val a képen
2019. február 14.
Legyél őszinte, a Valentin-nap a csajok bulija. Így most elsőként női olvasóimhoz szólok, de srácok, talán ti is magatokra ismertek!
A gyémánt örök, ám ez a különleges Valentin-napi McLaren gyorsabb
2018. február 18.
A rózsák hamar elhervadnak, az emberi élet sem tart örökké. Vegyél hát egy piros McLarent szíved választottjának.

További hírek