Az Apple bejelentett autó tervei meghökkentették az egész világot, amely azóta is kíváncsi a további részletekre. Mindannyian szeretnénk tudni, hogy mikor várhatjuk ezt a csodát, és főleg kitől várhatjuk. Ki fogja gyártani az Apple autót? Ez a kérdés az, amelyet a technika minden szerelmese feltesz egymás között az utóbbi időben.

Bár nem tudjuk, hogy az Apple pontosan mikor hozza meg ezt a döntést, van néhány információ, amelyet megoszthatunk veletek! Minden további szó nélkül, vessünk egy pillantást az Apple autó létrehozásának legfontosabb versenyzőire.

nő a volánnál, hátra néz

A terv

De mielőtt rátérnénk erre a kérdésre, először tárgyaljuk meg az Apple autó tervét. Miről is van itt szó?

A technológia minden tekintetben halad előre. Legyen szó online kaszinó platformokról, mint például az Unibet, az űrtechnika fejlesztéséről által Space-X, a mesterséges intelligencia fejlesztéséről, a technológia minden nap a mini-forradalmak katalizátora. Mondanom sem kell, hogy az Apple fel akarja használni a technológiát, és ezáltal még egy áttörést akar hozni, ezúttal az autók világában.

Az Apple autójának terveiben számos neves gyártói partner vesz részt. Amit az Apple jelenleg keres, az egy olyan cég, amely elég kompetens egy olyan önvezető autó gyártásához, amely hosszú távon is fenntartható lenne. És ennek lehetővé tételéhez elektromos járművet keresnek.

Igen, jól hallotta. Az Apple egy elektromos ÖNVEZETŐ autót akar számunkra gyártani! Ez a projekt, bár teljesen titkos, az elmúlt hónapokban nagy figyelmet kapott. A projektbe néhány korábbi Tesla dolgozót nem vontak be. Az Apple szárnyai alatt ez a projekt (Project Titan néven ismert) világszerte folyamatosan vonzza az emberek figyelmét és érdeklődését. Tehát igazak a pletykák, srácok - Az Apple jó úton halad az autóipar örök átalakításához.

De még semmi sem hivatalos, ezért ne igyunk előre a medve bőrére. A nagy kérdés azonban itt az, hogy ha az Apple úgy dönt, hogy elektromos autót gyárt, akkor melyik céggel lép majd kapcsolatba, azaz kivel társul a célja megvalósítása érdekében?

Az Apple valószínűleg több partnerrel összeáll ehhez a projekthez. Nézzünk meg néhány potenciális vállalatot, amelyekre számítanunk kell a Titan Projektben való részvételre.

Foxconn

A Foxconn azért tűnik jó esélyesnek ahhoz, hogy ebben részt vegyen, mert máris olyan közel áll az Apple-hez. Több mint egy évtizede már a Foxconn részt vesz az iPhone, valamint számos Mac és iPad jelentős részének felvásárlásában és megtartásában a világon!

Tehát ez az egyik elsődleges ok, ami miatt arra gyanakszunk, hogy az Apple gyorsan felveszi a Foxconnt a fedélzetére és forradalmasítja a világot a Project Titan révén.

Magna International

Egy másik erős versenyző a Magna International lenne. Ők a világon a harmadik legnagyobb beszállító, és sokéves tapasztalattal rendelkeznek az autók gyártásában. Mindent gyártanak - az autósülésektől az érzékelőkön át az autóval kapcsolatos szoftverekig.

Gyártási szolgáltatásokat is nyújtanak. Emellett, a Foxconnhoz hasonlóan, a Magna International is kapcsolatban áll az Apple-lel. Amióta az Apple elhatározta, hogy elindul ezen az úton, ők is be vannak avatva az Apple autó gyártásának tervébe.

Más cégek, akiket az Apple alkalmasnak ítélhet erre a munkára, a Hyundai (Kia), a Nissan / Renault és a Stellantis. Ezek a vállalatok mindegyike megfelelő kompetenciával rendelkezik, és ha az Apple úgy dönt, hogy bevonja őket a projektbe, akkor biztosan nagyszerű lesz az eredmény.

Már alig várjuk!