Szex az autóban: mi, merre, hány (centi)méter?

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-09-13, 13:44

Evidens, hogy a dülöngélő gépkocsi a rendőrök figyelmét is felkeltheti. Nekik pedig joguk van kérdőre vonni a hancúrpajtásokat.

Vannak olyan emberek, akik érdekes helyeken szeretnek egymásnak esni, így próbálják feldobni a szerelmi életüket, ezzel szerintem semmilyen újdonságot nem mondtam. Az autó napjainkra kis túlzással ugyanolyan fontos részévé vált egy háztartásnak, mint mondjuk a hálószoba vagy a fürdőszoba. Innen pedig már csak egy lépés, hogy a szeretett négykerekű a helyszíne legyen egy-egy szerelmi légyottnak, akkor is, ha kényelmi szempontból nem számít a legideálisabb választásnak. De mi van akkor, ha a pajzánkodók túlságosan magukra vonják a figyelmet és a helyszínen felbukkan a rendőrség?

Szex a csomagtartóban

Bűncselekményről (egészen konkrétan szeméremsértésről) akkor beszélhetünk, ha a következő helyeken kerül sor a szexuális aktusra:

  • Kegyhelyeken – temetőkben, emlékművek és műemlékek közelében
  • Kulturális történeti intézményekben –  itt a múzeumokra, a színházakra kell elsősorban gondolni, de egyes éttermek is ide sorolhatók
  • Iskolákban, iskolai klubokban, sportlétesítményekben, diákszállókon (ezeken a helyeken nagyobb számban fordulhatnak elő gyerekek)

Kamatyolás a kocsiban

A szeméremsértés akár 2 évig tartó szabadságvesztéssel is büntethető a törvénykönyv szerint. A közrend megzavarása, megsértése, a közfelháborodás kiváltása pénzbírsággal sújtható. Nyilvános szexről akkor beszélhetünk, ha olyan területen zajlik a kufircolás, amelyet az egyszerű hétköznapi emberek is simán megközelíthetnek (köztér, utca, piac, nyilvános zöld terület, park stb.). A nyilvános szex pénzbírsággal vagy akár elzárással is büntethető.

Szex az autóban

Az autóban sorra kerülő kamatyolás speciális esetnek számít. Ha kívülről nem lehet belátni az autóba, akkor elvileg nem kell semmitől tartaniuk a pajzánkodóknak, ugyanis az autó nem számít nyilvános közterületnek. Akkor bonyolódik a szitu, ha látható és hallható jelei vannak az etye-petyének. Ilyenkor nem mindegy, hogy mikor és hol történt az aktus. Ha az egy helyben álló, de közben ide-oda mozgó jármű mondjuk egy suli közelében terpeszkedett fényes nappal, akkor közfelháborodást okozó tevékenységről beszélhetünk.

Szex a kocsiban

A rendőrnek joga van kérdéseket feltenni a szexelő párnak, de ha a kocsi egy olyan helyen állt meg, ahol amúgy a lélek sem szokott járni, akkor talán nem fog pattogni a rend őre, hiszen ő is emberből van, talán megérti, hogy aznap nem lehetett parancsolni a vágyaknak. Ráadásul az autóban szexelés egy távol eső helyen nem számít bűncselekménynek. Fontos az időzítés, ha éjszaka megy az „eksön”, akkor még kevesebb esély van arra, hogy az alvázra erősített kéjbarlangba egy random kocogó belebotoljon, aki aztán értesítheti a rendőrséget.

Szex a kocsiban

Megint más a helyzet, ha a gépjármű az erdőben, a fák takarásában parkol. Az erdő ugyan nem közterület, de az erdőterületen gépjárművel, motorral közlekedni tilos. Ha tiltott zónában megy a pöckölés, és lebuknak a szerelmeskedők, akkor bizony jöhet a pénzbünti.

A rendőrség garázdaságként kezelheti az olyan ügyeket, amelyekben az unga-bunga kifejezetten a szeméremsértés célját szolgálja. Ezekben az esetekben már három évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható a nyilvános lepedőakrobatika.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Rendőrségi Audi TT-k
2019. november 25.
A magyar rendőrség leggyorsabb autói az elmúlt 4 évtizedből.
Heti kihagyhatatlan videóadag
2017. április 28.
A hétvége közeledtével a frissen megjelent autós videókból csemegéztem Nektek: hajsza, egyedi csónakszállítás, eldurvult fűnyírás, dízelpárbaj. Jó szórakozást! 

További hírek