Kalkulátorok

Ha autót vagy motort szeretnél behozni külföldről, vagy akár csak az országhatáron belül vásárolnád meg új járgányod, de nem tudod, mennyit kell fizetni regisztrációs adóra, átírásra, eredetiség vizsgára vagy az éves teljesítmény adóra, használd weboldalunkon a kalkulátorokat az összeg kiszámítására.

 

Személyautó regisztrációs adó kalkulátor

Ha külföldi autóbehozatal jár a fejedben tudnod kell, a forgalomba helyezés előtt fizetendő regisztrációs adó összege különféle paraméterektől függ. Használd a regadó kalkulátort a pontos összeg kiszámításához.

Motorkerékpár regisztrációs adó kalkulátor

Ha külföldről hozol be motort, a forgalomba helyezés előtt fizetendő regisztrációs adó összege különféle paraméterektől függ. Használd a regadó kalkulátort a pontos összeg kiszámításához.

Gépjármű átírás kalkulátor

Egy autó vagy motor tulajdonjogának megszerzése költséges lehet, fizetni kell vagyonszerzési illetéket és egyéb költségeket. Az átírási költség kiszámításához használd a gépjármű átírás kalkulátort.

Eredetiségvizsgálati díj kalkulátor

Gépjármű vásárlás esetén, átírás előtt elkerülhetetlen az eredetiségvizsgálat. Az eredetiség vizsgálat összege függ a gépjármű típusától és paramétereitől, a pontos összeget itt megtalálod.

Teljesítményadó kalkulátor

Az a jó ha nagy a ménes a motorháztető alatt, kivéve amikor a teljesítményadó díját kell fizetni. Most tervezel autót venni, de nem mindegy mennyit kell az államkasszába fizetni a lovak után? Használd a teljesítményadó kalkulátort a pontos összeg kiszámításáért.

Cégautó adó kalkulátor

Céges autók esetében a vállalkozásoknak külön cégautó adót kell megfizetniük. A cégautó adó mértéke függ a gépjármű környezetvédelmi besorolásától és az autó teljesítményétől. A pontos összeg kiszámításához használd a cégautó adó kalkulátort.