Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
szerda - 2023. december 06.
-0.5 °C
havazás
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Pénzszerzés a Játékpiacon a Blockchain Segítségével

2021. július 09. | 20:30


Magyarországon minden olyan piaci szereplő jogosult távszerencsejáték szervezésére, amely a jogszabályban előírt feltételeknek megfelel. Kérjük, nézzen utána, hogy ahová regisztrálni készül, az a kaszinó jogszerűen nyújt-e távszerencsejáték szolgáltatást az Ön számára.


Ha Ön is jártas a szerencsejáték-iparban, akkor biztosan feltűnt már Önnek is, hogy a blockchain sajátos csavart hoz a dolgok menetébe. A játékosoknak, a szerencsejáték-társaságoknak, a játékfejlesztőknek és más érdekelteknek nem árt felkészülniük az előttünk álló jobb napokra.

A játékosok a múltban számos kihívással szembesültek, a kifizetés feldolgozásának buktatóitól a csaló tevékenységekig. Jobb, megnyugtatóbb megoldásokra vágynak, amelyek lehetővé teszik, hogy maximálisan élvezhessék játékélményüket.

Mint ilyen, a magyar kaszinóknak és játékoldalaknak világszerte jobb rendszereket kell bevezetniük, hogy hatékonyabbá tegyék őket a játékosok számára. Ebben a bejegyzésben Deli Péter játék-szakértőnk - akinek profilját itt tekintheti meg - ismerteti a kriptovaluta szerencsejátékot és az azt érintő legfontosabb szempontokat.

Blockchain a játékban

A szerencsejáték-ipar gyorsan fejlődik, a legújabb technológiákat alkalmazva, amelyek hatékonnyá teszik működését. A blockchain technológia egyike azon csúcstechnológiáknak, amelyet a játékszektor sikerrel implementál.

A Blockchain technológia automatikusan rögzíti az adatokat a rendszerébe, ezáltal azok megváltoztathatatlanná válnak, és megbízható, hiteles forrást hoz létre. A játékosok és a játékszabályozók egyre inkább részesítik előnyben a blokklánc-adatokat, mert megbízhatók és hasznosak a valós idejű döntéshozatalban.

A blokkláncot alkalmazó játékplatformnak tehát olyan adatok lesznek elérhetők, amelyek, miután bejutnak a blokklánc-rendszerbe, torzulásoktól mentesek. Az adatok a játékosokkal kapcsolatos viták és a vállalatokba vetett bizalommal kapcsolatos egyéb aggályok megoldásában is hasznosak.

A technológia továbbra is gyors ütemben fejlődik, így a játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy élvezzék a blockchain nyújtotta kényelmet, amikor különféle online játékokat játszanak. Az átláthatóság egyike volt azoknak a dilemmáknak, amelyek miatt sok magyar játékos aggódik, amikor online kaszinó játékokat játszik. A Blockchain lehetővé teszi a játékosok számára, hogy ellenőrizzék lépéseiket, és biztosítsák, hogy az ilyen játékok során ne történjen szabálytalanság.

Hogyan tesz szert a szerencsejáték-piac bevételre?

Alkalmazáson belüli vásárlások révén

Az alkalmazáson belüli vásárlás egyike a bevételszerzési módszereknek, amelyet a játékfejlesztők többsége előnyben részesít. Ez a Google Play és a Play Áruház kriptovaluta játékaira vonatkozik. Rajtuk keresztül a játékosok bármit megvásárolhatnak az online térből a kriptográfiai érméken keresztül.

Díjazott kutatások

A jutalmazó hirdetések bizonyos formáira utal, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy kitöltsenek egy vagy két felmérést kriptográfiai érmékért cserébe. A legtöbb játékoldal rendelkezik olyan rendszerrel, amely lehetővé teszi számukra az ilyen programok létrehozását. A szolgáltatások jutalommal való hatékony bevételszerzésének jól átgondolt folyamatnak kell lennie, amely megtérülést eredményez.

Az alkalmazásfejlesztők mindig olyan módszereket keresnek, amelyek jobb megtérülést eredményeznek számukra. Az affiliate marketing és a referral, a marketing az alkalmazás- és játékfejlesztők által használt legnépszerűbb módszerek közé tartozik.

Milyen kihívásokkal kell szembenéznie a játékon belüli bevételszerzéskor?

A kriptovaluta szerencsejáték-ipar sok utat nyitott meg sok játékfejlesztő előtt, akik a legtöbbet szeretnék kihozni belőle. A blockchain technológia ezt lehetővé teszi, mert hatékonyabbá teszi a műveleteket.

Jelenleg a játékosok ingyenesen játszható játékokhoz férhetnek hozzá. A játékfejlesztők azonban a játék folytatása közben díjat számítanak fel a frissítésekért, játékeszközökért és egyéb játék szolgáltatásokért. Vannak olyanok is, amelyek lehetővé teszik a készpénzben fizetők számára, hogy játék közben megvásárolják a szükséges játékok verzióit. A játékon belüli vásárlásoknak azonban vannak kihívásai is. Itt van néhány közülük:

Csalás

Nyilvánvaló, hogy minden olyan iparág, amely pénzügyi tranzakciókat és ügyféladatokat von maga után, vonzza a csalókat. Ez azért van, mert a csalások mindig a pénzügyi alapokat és az adatokat keresik. A cyberbűnözők is ugyanúgy, folyamatosan haladnak a saját dolgaik terén, ezáltal megnehezítve a játékcégek számára a letiltást. Néhány ügyfél hitel- vagy betéti kártya csalás áldozatává válik.

Különböző fizetési csatornák létrehozása

A globális piac kiszolgálása érdekében a játékpiaci kereskedőknek hatékony, számukra is megbízható fizetési módokat kell biztosítaniuk ügyfeleik számára. Így nemcsak Magyarországon, hanem globálisan is folytatnak üzleti tevékenységet. A folyamat azonban költséges és időigényes, így nagy kihívást jelent számukra.

A jogi iránymutatások betartása

A játékszolgáltatóknak felelősnek kell lenniük az ügyfelek által vásárolt virtuális eszközök védelméért. Az ilyen jogi kötelezettségek betartásának szükségessége önmagában kihívást jelent.

A szerencsejáték-ipar bevételszerzési módszerei folyamatosan változnak. A kriptovaluta és a blockchain technológiával sok változás fog bekövetkezni, és reméljük, hogy ezek jobb eredményeket hoznak a magyarországi játékosoknak és kaszinóknak.

Az olcsó utazó fejedelmi kényelemmel: Ford Mondeo 2.0 TDCi 2007 - Tesztvideó Az Abarth is elektromos lesz a közeljövőben

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!