Partnereink

Prémium autós partnerek

Magyar Autókereskedőház Zrt.

A Magyar Autókereskedőház Zrt. szakértő csapata tudja, Nyugat-Európa mely országaiból érdemes beszerezni a prémium gépjárműveket, és mik azok a lépések, melyek után biztonsággal juthat hozzá nagy értékű autójához új tulajdonosa.

Pannonhandel Invest Zrt.

A PannonHandel Zrt. prémium használt autók értékesítése mellett alkatrész értékesítéssel, valamint luxus gépjármű bérbeadással is foglalkozik.

Drivingcamp Hungary

A drivingcamp egy vezetéstechnikai centrum Zsámbékon. Céges és egyéni oktatások igény szerint 22 hektárnyi területen, 12 profi októtaval.

Nanobase Kft.

A Nanobase kerámia járművédelem és nanotechnológiás bevonatok értékesítésével és kivitelezésével foglalkozik.

Homasita webáruház - autófelszerelés

A Homasita Kft. autófelszerelések forgalmazásával foglalkozik. A mindennapi használati cikkeken át extrém kiegészítőket is árusítanak.

Chrome Stlye technology

A Chrome Stlye technology kifejlesztett egy vizes alapú eljárást, ami azonnal vegyi reakcióba lép a felszínen, hogy egy tökéletesen krómozott megjelenés legyen a végeredmény.

nextmeet app

A nextmeet app egy egyedi, ingyenesen letölthető mobilos alkalmazás. Célja, hogy megismerkedhess azzal, akit a melletted lévő autóban láttál. Akár inkognitó módban is küldhetsz üzenetet kiszemeltednek.

Carantén

A Carantén autós blog érdekes hírekkel, cikkekkel, aktualitásokkal, ahol kiemelt figyelmet kap az autósport.

European Car Data House Zrt.

Prémium szabadidős partnerek

ShootingPress

A ShootingPress Magyarország első számú fegyveres weboldala. A sportlövészettől kezdve rendvédelemmel, vadászattal valamint a lövészet különféle ágaival foglalkozik.

Hungarian Golf Magazin

A Hungarian Golf Magazin Magyarország első számú golf témájú magazinja. A golffal kapcsolatos híreken túl gasztronómiai és divat rovattal is rendelkezik.

Business Class Magazin

A Business Class Magazin betekintést enged a hazai és a nemzetközi üzleti és gazdasági folyamatokba. A magazin bemutatja az innovációkat, fejlődési trendeket.

Ameko Lovas és Szabadidőcentrum

Az Ameko Lovas és Szabadidőcentrum 1990-ben alakult. A jelenleg is magánkézben lévő Lovasklub minden korosztály számára kínál lovaglási lehetőséget.

Shape It Up

A Shape It Up ügyfelei személyre szabott étrend és életmód tanácsadás mellett az InfraShape alakformáló eszközt és a ActivCryo terápiás eszközt is igyénybe vehetik.

Esküvői Divat

Az Esküvői Divat című magazin 1996 óta évente két kiadással jelentkezik. A divatbemutatókon át foglalkoznak kiállításokkal, ajándék- és nászút tippeket adnak, valamint beszámolnak a legújabb frizura és sminktrendekről.

ÓraZálog

Az ÓraZálog karórák árusítása mellett kronográfokat, asztali órát és faliórát is értékesít. A cég karórák, női órák, asztali órák, márkás órák vételével is foglalkozik.