Videók

Oldalak

Erős Márk2022. május 15.

A kétütemű Wartburgtól a 170 lóerős Trabantig - Videón a DDR Deluxe garázs időgépei

A Német Demokratikus Köztársaság autóihoz megannyi emlék köti a magyarokat - a DDR Deluxe garázs ezekbe az időkbe repít vissza igényesen megépített Trabantokkal és Wartburgokkal. Velük is találkozhatsz az idei AMTS-en, de addig is itt egy kis ízelítő!

Sturcz Bertalan2022. május 07.

Volvo V50 2.0D 2006 használtteszt - Videó

A C30, S40, V50 trió mind a Ford C1 platformjára épülnek, így a technika nagyján osztoznak, de a Volvo teljesen más irányba ment. Egy kényelmes - Volvótól elvárhatóan -, biztonságos és nyugodt családi autót csináltak, ez főleg a V50-ről mondható el.

Zách Dániel2022. május 01.

Motorhalál és feltámadás egy profi gépműhelyben - Videó

Kíváncsiak voltunk, miből áll a teljes motorgenerál, hogy néz ki egy hengerfej, amelyben összekócolódtak a szelepek, de arra is, hogy mennyibe kerül manapság a tulajdonosok hanyagsága, illetve miért múlik el a tartósság a modern kontrukciókból. 

Sturcz Bertalan2022. április 26.

Polski Fiat 126p (Kispolszki) 1990 - Tesztvideó

Húsz-harminc évvel ezelőtt sokan hálát adtak az égnek, hogy kiszállhattak a szocialista autókból. Azzal a lendülettel, ahogy áramlottak be a nyugati típusok, úgy esett a föld alá a szoci járművek presztízse, így sokat szép lassan megevett az idő. Aztán az eltelt évek alatt vágyott klasszikussá értek. De mi van a szocializmus egyik legkisebb személyautójával, a Kispolszkival?

Erős Márk2022. április 23.

Kipróbáltuk a cirka 650 lóerőt tudó Mazda 6 MPS-t - Videó

Videósorozatunk első részében a Mazda MPS-ek típusbajairól, tuningpotenciáljáról hallhattatok. Most végre elkészült Európa legerősebb Mazda 6 MPS-e, aminek pokoli erejét élőben is megtapasztalhattuk. 

Sturcz Bertalan2022. április 20.

Opel Corsa C 1.2 2002 videós használtteszt

Az Opel Corsa C-ből talán nem látni annyit az utakon, pedig tudja azt, amit az előd. Sőt! Ez nem csak olcsó és tartós, de jó esetben a rozsda sem eszi és kimondottan kulturált autó benyomását kelti. Nem csak csendes és kényelmes, de a jobban felszerelt darabok mindent megadnak, amire egy városi kisautóban szükségünk lehet.

Oldalak