MÉDIAAJÁNLAT 2023

Meggyőződésünk, hogy az autó több mint kerekeken guruló használati tárgy.

Az autózás lehet életforma és szenvedély egyaránt, ami átitatja a mindennapi cselekedeteinket, döntéseinket!

Bemutatkozás

Az Alapjárat az ország legfiatalabb és legdinamikusabban fejlődő online autós magazinja, mely 2016 októberében alakult.

Magyarország és a nagyvilág autóipari hírei mellett saját autós teszteket publikálunk szöveges és videós formában. Felkutatjuk a legérdekesebb autós eseményeket, riportokat készítünk benzinvérű autótulajdonosokkal.

Tartalmainkat optimalizáljuk a közösségimédia-felületekre (Facebook, YouTube, Instagram, TikTok) és weboldalunkra egyaránt.

A jövőben úgy látjuk magunkat, mint az ország vezető online autós magazinja, akik mindig keresik az új lehetőségeket és élnek is vele.

Egyedi tartalomtípusaink

Célcsoport

Célközönségünk elsősorban az a haladó szellemű, kiemelt anyagi körülmények között élő 30 – 49 év közötti férfi, aki főként mobilon keresztül tájékozódik a nagyvilág eseményeiről, illetve aktívan használja a közösségi médiát. Prémium célcsoport, akik a magas minőséget keresik mindenhol és azt meg is engedhetik maguknak.

Későbbi terveink okán igyekszünk fizetőképes réteget megcélozni, akik nem félnek az online térben való vásárlástól sem és minden személyes kiadás előtt a weben is tájékozódnak, valamint potenciális autóvásárlók.

30-49 év közötti Férfi

Nagyvárosi

Potenciális autóvásárló

Autóipar

Közlekedés

Átlagos keresetű

Az alapjarat.hu weboldala

Forrás: DKT – Gemius (15+ belföldi közönség, totalplatform) 2023/06

Férfiak és nők aránya

75%

25%

Férfiak és nők aránya

18%

Férfi

82%

Demográfia

18 - 29 év

17%

30 - 39 év

20%

40 - 49 év

24%

50 - 59 év

19%

60+ év

17%

Eszköz szerinti megoszlás

Mobil

89%

Tablet

3%

Desktop

14%

Havi oldalmegtekintés

1 800 000

Oldalon töltött idő

7:31

Havi egyedi látogató

300 000

Visszafordulási arány

10,03%

Közösségi felületek

Követők száma

252 000 fő

41 300 fő

27 100 fő

9 600 fő

Átlagéletkor

28 év

33 év

31 év

-

Nemi megoszlás

74% férfi

94% férfi

85% férfi

-

PIACVEZETŐ

Forrás: Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok – 2023/06

Közösségi felületek

Forrás: Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok – 2023/06

Követők száma

252 000 fő

Átlagéletkor

28 év

Nemi megoszlás

74% férfi

Követők száma

41 300 fő

Átlagéletkor

33 év

Nemi megoszlás

94% férfi

Követők száma

27 100 fő

Átlagéletkor

31 év

Nemi megoszlás

85% férfi

Követők száma

9 600 fő

Átlagéletkor

-

Nemi megoszlás

-

Megjelenési lehetőségek

Ha szeretnél velünk vagy nálunk megjelenni, annak többféle módja van. Szeretünk közösen gondolkodni, hogy a megszokottól valami eltérőt tudjunk kitalálni. Mégis vannak sztenderd esetek, amelyeket itt felsorolunk, hogy hogyan és miként történhet mindez.

Banneres megjelenés

Ha szeretnél oldalunkon banneres hirdetés keretében megjelenni, írj nekünk az info@alapjarat.hu címre.

Tartalmi együttműködés

Szolgáltatásod népszerűsítésére, márkád ismertségének növelésére vagy annak érdekében, hogy a keresőmotorok minél előkelőbb helyen rangsoroljanak, a tartalmi együttműködést ajánljuk. A weboldalunkon megjelent cikkek minden esetben először a címlapra kerülnek, majd később a megfelelő rovat alatt továbbra is elérhetők maradnak.

PR cikk elhelyezés

50 000 Ft + ÁFA

Az általad küldött cikket tesszük közzé weboldalunkon, ami jellemzően egy konkrét termék vagy szolgáltatás bemutatása a márkaismertség növelésének érdekében. Terjedelme 2200-2500 karakter szóközökkel együtt, továbbá 2 db kattintható link és 2-3 fotó elhelyezésére van lehetőség.

PR cikk megrendelés

200 000 Ft + ÁFA

A cikket mi írjuk rólad, az alapján, amit te mondasz vagy gondolsz szolgáltatásodról. Terjedelme 2200-2500 karakter szóközökkel együtt, elhelyezünk benne maximum 2 db linket, ami az általad választott oldalra mutat, így segítve a márkaismertség növekedését.

Szponzorált szerkesztőségi cikk

280 000 Ft + ÁFA

Olvasói szempontból a leghitelesebb cikktípus. Előzetes egyeztetést követően olyan témáról készül a natív cikk, amely beleilleszthető az alapjarat.hu napi tartalmaiba, és jól kapcsolódik az általad megjeleníteni kívánt szolgáltatáshoz. Terjedelme általában 2700-3000 karakter szóközökkel együtt, amelyben 2 db kattintható link és 4-5 fotó elhelyezésére van lehetőség. A márkaismertség növelése mellett hatékonyan segíti az általad választott oldal forgalmának növekedését is.

Videó

Az elkövetkező években a tartalomfogyasztás egyértelműen a videós és hanganyagok felé fog eltolódni. Könnyebben, gyorsabban és más cselekedet végzése közben (utazás, aktív program) is lehet magunkhoz venni információt.

Tartalomelhelyezés videóban

50 000 Ft -tól

Ebben az esetben úgy jelensz meg videónkban, hogy termékedet vagy szolgáltatásodat a videó témájával kontextusba helyezve említünk meg téged vagy termékedet. Tehát mi mondjuk rólad, röviden, de akkor és úgy, hogy az odailljen. Mi megosztjuk Youtube-on, Facebookon és persze weblapon is, így kapsz egy PR cikket is!

Videó, ami rólad szól egészben

500 000 Ft -tól

Szolgáltatásod népszerűsítésére vagy ahhoz, hogy erősítsd pozíciódat a piacon remek lehetőség ha készítesz videós anyagot, ami egészében rólad szól. Mi adjuk a hozzáértő stábot és a műsorvezetőt, aki kérdez, és akinek Te vagy munkatársad mutathatod be munkásságotokat. Ezt később saját, marketinges célra is fel tudod használni, azaz a nyersanyagot is neked adjuk. Mindezzel együtt természetesen mi is megosztjuk és mi is kommunikálunk rólad.

Oldalunk ügynökségi értékesítését az Atmedia végzi.

Oldalunk ügynökségi értékesítését az Atmedia végzi.