13 parkoló autónak ütközött, majd kettészakadt egy Audi R8 Párizsban

Közzétéve:
2020-09-11, 16:39

A vétkes sofőrt jelenleg is keresi a rendőrség.

Nem kevesebb, mint 13 parkoló autót tarolt le egy kölcsönzött Audi R8 Spyder Párizs külvárosában. A német szuperautó az ütközés következtében nemes egyszerűséggel félbeszakadt. A balesetnek szerencsére nincs sérültje, az okozott anyagi kár azonban jelentős.

A Le Parisien francia napilap beszámolója szerint az Audi R8-ast egy Porsche 911 társaságában bérelték ki egy esküvőre. Az Audi teljes hátsó része leszakadt, a V10-es motor méterekkel eltávolodott a roncstól, majd az autó lángra kapott.

A történet egyik furcsa eleme az a felvétel, melyet egy félmeztelen, arcát semmivel el nem takaró férfi töltött fel a közösségi médiába. A videó a balesetet követő percekben készülhetett, hiszen az égő autó is feltűnik a háttérben. A férfi már nem volt a helyszínen, amikor a rendőrök megérkeztek. A hatóságok ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást.

Az egyik helyi lakos elmondta, hogy fülsiketítő motorhangokat hallottak kevéssel a baleset bekövetkezése előtt. Szemtanúk szerint az érintett éjszakán nem csak egyetlen sofőr vezette az autót. A rendőrségtől származó források megerősítették, hogy az Audi volánja mögött többen is ültek, az elkövetőt azonban mindenképpen azonosítaniuk kell.

A parkoló autók tulajdonosai kivétel nélkül feljelentést tettek a rendőrségen, miközben a hatóságok továbbra is keresik a kölcsönzött Audi R8-as sofőrjét.

Kapcsolódó írások

Közúti baleset személyi sérüléssel
2019. augusztus 26.
A Toyota biztonsági rendszerének felára nem lesz túl drága.
Michelisz Norbert összetört versenyautója oldalról
2019. november 15.
A magyar pilóta autója csúnyán összetört a második időmérőn.

További hírek