Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
hétfő - 2024. július 15.
28 °C
időjárástiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 612 Ft
100 670 Ft
D 619 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Jogi nyilatkozat

Az Alapjárat weboldalának jogi nyilatkozata

Jelen weboldalt (a továbbiakban: az “Oldal”) a magyar jogszabályoknak megfelelően az ECDH Zrt. (székhely: 1112 Budapest, Kánai út 3/A-B., cégjegyzékszám: 01-10-049388) kezeli.

Tartalom

Jelen weboldalon megjelenő cikkek a saját álláspontunkat tükrözik. Az Oldalon található javaslatok, tanácsok, és bármilyen egyéb információ gondos munka eredményeként került közlésre, ám kizárólag tájékoztató jelleggel. Az Oldalon talált információk felhasználása után bekövetkező eseményekért felelősséget nem vállal az ECDH Zrt. Az Oldalon szereplő információkat igyekezetünk alapján próbáljuk naprakészen tartani, ám ezért felelősséget nem vállalunk. A jogkövető magatartás, az adott ország jogszabályainak ismerete az Oldalt látogatók felelőssége.

A jelen Oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen Oldalon megjelenő, befektetési szándékkal vásárolható autókkal kapcsolatos írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.  Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A fentiek jelen weboldalon kívül vonatkoznak az Alapjárat által küldött összes üzenetre, beleértve a hírleveleket, e-mail üzeneteket, valamint a közösségi oldalon adott üzenetekre, valamint összes közösségi média felületén megjelenő tartalmakra is, úgy mint szövegek, képek, videók és hanganyagok. A közösségi média felületkbe beletartozik az Alapjárat Facebook, Twitter, Instagram, Google+, Youtube, Pinterest, Tumblr, blog.hu és Linkedin oldala is.

Az Oldal és a közösségi oldalak megnyitásával Ön (a weboldal vagy közösségi oldal látogatója) elfogadja jelen jogi nyilatkozatban megfogalmazottakat. Amennyiben nem ért egyet a weboldalon vagy a közösségi oldalakon megosztott tartalmakkal valamint ezen jogi nyilatkozattal, ne használja az Oldalt és ne látogassa az Alapjárat közösségi oldalait sem.

Hozzáférés

Az Oldal lehetőségek szerint a hét minden napján 24 órában elérhető, de az ECDH Zrt. nem vállal felelősséget a karbantartások, javítások és technikai okok miatt fellépő problémák miatt, mely esetén az Oldal egy része vagy egésze nem elérhetővé válik.

Kapcsolódó webhelyek

Az Oldalon találhatóak hivatkozások külső weboldalakra, tartalmakra (kép, videó, hanganyag, közösségi oldal). Az ECDH Zrt. nem áll kapcsolatban minden esetben a külső hivatkozások weboldalainak tulajdonosával. Az ECDH Zrt. ennek következtében nem vállal felelősséget a külső hivatkozásokon szereplő információkért.

Jelen webhely tartalmaz úgynevezett beágyazott tartalmakat, például közösségi oldalakról, úgy mint a Facebook és a Youtube. Jelen webhely használataival Ön a facebook.com és a youtube.com használatának feltételeit is elfogadja.

Szerzői jogok

A honlap teljes tartalma, beleértve a szövegeket, képeket, videókat az ECDH Zrt. tulajdonát képezik, valamint szerzői jog védelme alatt állnak.

Önnek jogában áll a webhely cikkeit, egyéb tartalmait (kép, videó, hanganyag) megosztani az Ön weboldalán vagy közösségi oldalán a szerző egyértelmű feltüntetése mellett. Az Oldal tartalmait jogában áll kinyomtatni, merevlemezre letölteni, más személyekkel megosztani amennyiben azt tájékoztató jelleggel teszi.

Az ECDH Zrt. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos az Oldal cikkeinek részletét vagy egészét másolni, más weboldalon közzétenni, továbbá tilos beleágyazni az Oldalon található cikkeket vagy magát a weboldalt más weboldalba vagy egyéb műbe.

Általános Nyereményjáték szabályzat

Budapest, 2024