Veterán

Oldalak

Kiss Márton2022. május 17.

Újraindulhat a Moszkvics gyártása Oroszországban

Moszkva főpolgármestere lázba jött az ötlet hallatán.

Erős Márk2022. május 15.

A kétütemű Wartburgtól a 170 lóerős Trabantig - Videón a DDR Deluxe garázs időgépei

A Német Demokratikus Köztársaság autóihoz megannyi emlék köti a magyarokat - a DDR Deluxe garázs ezekbe az időkbe repít vissza igényesen megépített Trabantokkal és Wartburgokkal. Velük is találkozhatsz az idei AMTS-en, de addig is itt egy kis ízelítő!

Sturcz Bertalan2022. május 04.

Átadták a felújított, emeletes MÁVAUT Ikarus buszt

Az ötlet jó volt, de a méretei miatt száműzték az emeletes Ikarust egy vidéki nagyvárosba, ahonnan leszerelték és balatoni presszó lett belőle. Ezután egy kis huzavona és tulajváltogatások miatt szitává rohadt, de a közelmúltban a Volán felkarolta értékmentési programjával és gyönyörűen restaurált nosztalgiajáratként folytatja útját.

Sturcz Bertalan2022. április 26.

Polski Fiat 126p (Kispolszki) 1990 - Tesztvideó

Húsz-harminc évvel ezelőtt sokan hálát adtak az égnek, hogy kiszállhattak a szocialista autókból. Azzal a lendülettel, ahogy áramlottak be a nyugati típusok, úgy esett a föld alá a szoci járművek presztízse, így sokat szép lassan megevett az idő. Aztán az eltelt évek alatt vágyott klasszikussá értek. De mi van a szocializmus egyik legkisebb személyautójával, a Kispolszkival?

Tóth Balázs2022. április 22.

Íme, a legendás faros: Ikarus 55 teszt!

Ugye ha azt mondjuk, hogy „faros”, mindenkinek egyetlen kép ugrik be? Hát mi más, mint az Ikarus 55! A legendás magyar buszt ugyebár farosként emlegették leginkább.

Tóth Balázs2022. április 08.

UAZ-okkal a Bajkál-tó jegén - VIDEÓ!

Szibériai útifilm, több száz kilométer UAZ-okkal, gyakran -30 fok alatt!

Oldalak