Impresszum
Az Alapjárat szerkesztősége
főszerkesztő

"A péntekenként megjelenő hírműsor, a különleges négykerekűek bemutatása és az autós kvízek olyan egyedi tartalomtípusok, melyekre büszke lehet csapatunk. Napról napra azon dolgozunk, hogy friss autóipari hírek mellett exkluzív történeteket osszunk meg követőinkkel."

főszerkesztő-helyettes / fotós

"Édesapámtól gyermekkorom óta hallom, hogy japán autót kell venni drága kislányom! Ennek megfelelően jelenleg egy 98-as Mazda MX-5 NB-t pofozgatunk a barátokkal, amely hű társam a mindennapokban is. Az autózásba 14-15 évesen szerettem bele, mikor is egy 1.3-as Swiften megtanultam gépjárművet működtetni. Később még inkább a japán autók és a drift irányába húztam el, de minden érdekel, amit motor hajt, legyen az bármiféle fajta. Célom, hogy minél több minél érdekesebb témát juttassak el az olvasókhoz nőként, hiszen ez egy férfiak uralta terep, így érdekes lehet az új nézőpont."

közösségi média menedzser

"Volt egy pont az életemben, amikor úgy éreztem, hogy változtatnom kell és emiatt fordítottam zászlóshajómat teljesen új vizekre. Ennek köszönhetően kerültem az Alapjárathoz. Lehet, hogy közhelynek hangzik, de ezzel a csapattal dolgozni nem pusztán lehetőség, hanem kiváltság. Jelenlegi tanulmányaimnak és a folyamatos önképzésnek köszönhetően remélem, hogy hozzájárulhatok csapatunk sikeréhez."

újságíró/műsorvezető

"Már a jogosítvány megszerzése előtt hegesztett difis Ladával indultam szlalom versenyeken, valahol ott, a gumifüstben ébredtem rá arra, hogy egyszer majd autókkal akarok foglalkozni. Jelenleg egy E34-es BMW-t pátyolgatok, pofozgatok, amit imádok még úgy is, hogy rengeteg időt és pénzt emészt fel. Az Alapjáraton belül az autó-tesztekre koncentrálok leginkább, kollégáimmal azon ügyködünk, hogy nézhető, élvezetes, fiatalos formátumban készítsünk videós anyagokat a számotokra."

vágó/szerkesztő

"Nagyon régóta foglalkozom képalkotással, legyen az 2D, 3D, fotó, videó. Az eddig megszerzett tudásomat szeretném hasznosítani és emellett kamatoztatni is. Az Alapjáratnál a weboldal szerkesztése mellett a videók vágása az elsődleges feladatom. Azon dolgozom a kollégáimmal, hogy minél jobb minőségű tartalmat állítsak elő a mai igényeket szem előtt tartva."

újságíró

"Szerintem elárul egy s mást egy lányról a dolog, hogy kiskorában jobban élvezi a kisautók társaságát, mint a Barbie Babákét. Az én esetemben ez pontosan így volt és ahogy cseperedtem, mindvégig szerettem volna valamilyen módon bekerülni az autós világba. 2015-ben lehetőségem nyílt kijutni a Sanghaji Autószalonra, ahol könnyekkel küszködve beülhettem többek közt a kedvenc autómba is. Céljaim egyike ebből fakadóan az volt, hogy minél hamarabb jogosítványomhoz jussak és elsajátíthassam saját vezetési stílusomat. Egyetemista hallgatóként nagy öröm számomra, hogy már most a leendő szakmámban tevékenykedhetek, így azon leszek, hogy minél izgalmasabb, élvezetesebb és szakmaibb tartalmat nyújtsak olvasóink felé!"

fotós/újságíró

"Furcsa módon a mi családunkban nem volt nagy rajongás az autós világ iránt. Édesapámtól kaptam meg a még filmes gépét 8 éves koromban, ami hozzám nőtt. Az első autós rendezvény számomra a Hungaroring Fest volt 2009-ben, amire édesanyám vitt el. Nézőként megtetszett az autóversenyzés világa, de ez nem volt elég! Többet szerettem volna. Megvásároltam az első digitális gépemet is. A változás 2013-ban érkezett el, amikor már hobbi fotósként tudtam akkreditálni rendezvényekre. Azóta eltelt pár év, kihúztam néhány európai versenypályát a bakancslistámról. Megfordultam a legrangosabb autós, motoros szériák versenyein, mint csapatfotós. Többek közt: WSBK, IDM, DTM, WTCC/WTCR, ETRC, ESET V4 Cup. Örömmel csatlakoztam az Alapjárat csapatához. Új kihívást és rengeteg lehetőséget látok magam előtt."

újságíró

"Már kisfiúként szívtam magamba a benzingőzt, és máig emlékszem arra is, hogy a Forma–1-es futammal megfűszerezett vasárnapokon nem lehetett elmozdítani engem a tévé elől. Később ugyan eltávolodtam az autósvilágtól, de az F1-et soha nem tudtam elengedni, azért a mai napig rajongok. Az Alapjárat újságírójaként pedig azon fogok dolgozni, hogy minél több és színesebb autós hírt osszak meg veletek a lehető leggyorsabban."

Újságíró - Sajtófotográfus

Legkisebb fiúként gyermekkoromban az ón gőzös lakásban lestem fiatalabbik bátyám terepasztalának fejlődését, később pedig a rallycross versenyek estéjén áltam tátott szájjal mellette, miközben a széthullott technikát mentette. Idősebbik testvérem terepjáróinak hátsó ülésén megtanultam mi az a dagonya, édesapám mellett pedig tökéletesen tájékozódni a forgalomban. Rajongok a technologóiai újításokért amik a közlekedést segítik, de a vezetés élményét az előző évszázad autóihoz párosítom, amiben közrejátszik, hogy az ezredforduló WRC versenyeinek közvetítésén nőttem fel. A lehető legtöbb dolgot magam szerelem az autómon, mert tudni akarom mi és hogyan működik.

újságíró

"Már egészen kiskorom óta az autók körül forog az életem, szabadidőmben tucatszám olvastam az Auto-Bildeket, jegyeztem meg a katalógusadatokat. A jogosítványom megszerzése után csak tovább nőtt a fanatizmusom, végre én is átélhettem gyakorlatban azokat, amikről addig csak olvastam. Meggyőződésem, hogy minden motorral hajtott négykerekűben van szerethető tulajdonság, némelyikben könnyebb, másban nehezebb megtalálni. Cikkeimmel szeretnék szakmailag korrekt, mégis élvezetes tartalmat átadni az erre nyitott olvasóknak, legyen szó húszéves japán egyterűről, vagy ugyanennyi milliós német prémiumról."

újságíró

"Amióta az eszemet tudom, szeretem az autókat. Ereimben biztosan benzin folyik, mert gyerekkorom kedvenc elfoglaltsága az volt, hogy kiálltam a kert végébe és a kerítésen át bámultam az utcánkban elhaladó járműveket. A minket meglátogató rokonokat és barátokat is eleinte csak arról tudtam megjegyezni, hogy kinek milyen színű, márkájú és típusú autója van. Ez a szenvedély nem múlt el, szabadidőmet ma is az autóknak szentelem. Az Alapjáratnak köszönhetően a munkám a hobbim, célom, hogy mindig élvezetes formában, mindig pontos információkon alapuló tájékoztatást nyújtsak az autózás világáról."

újságíró

"Barátaimmal már az általános iskolában az autós kártyák körül forgott az életünk. Azt játszottuk, ki ismer fel több kocsit az utcán. Aztán hamar rájöttem, a járművek világa sokkal több annál, mint emblémák és számadatok. Hasznos tagja akartam lenni az autós társadalomnak, azóta azon dolgozom, hogy az érdekes információkat szórakoztató köntösbe csomagolva tárjam az érdeklődők elé. Az Alapjárat csapatában minden feltétel adott ahhoz, hogy minőségi tartalmakat készítsünk."