Impresszum
Az Alapjárat szerkesztősége
főszerkesztő

"Napról napra azon dolgozunk, hogy friss autóipari hírek mellett a mindennapi autózással kapcsolatban hasznos információkat osszunk meg olvasóinkkal. A különleges négykerekűek bemutatása és az autós kvízek olyan egyedi tartalomtípusok, melyekre büszke lehet csapatunk."

főszerkesztő

Az utóbbi tíz évben rengeteg új helyzetben próbálhattam ki magam a munkáim során, egy számomra eleinte idegen közegben. A Totalcaron megjelent cikkeim, az ötleteimből született műsorok, a szolgáltatások, illetve más közéleti szerepvállalásaim közös célja a hiteles tájékoztatás és a segítségnyújtás volt a szélesebb közönség számára. A személyem másodlagos, az egyedül vagy társaimmal készített tartalmakban kizárólag akkor törekszem megjelenésre, amikor ezt a téma és a tartalom alapján indokoltnak látom, látjuk.

főszerkesztő-helyettes

"Barátaimmal már az általános iskolában az autós kártyák körül forgott az életünk. Azt játszottuk, ki ismer fel több kocsit az utcán. Aztán hamar rájöttem, a járművek világa sokkal több annál, mint emblémák és számadatok. Hasznos tagja akartam lenni az autós társadalomnak, azóta azon dolgozom, hogy az érdekes információkat szórakoztató köntösbe csomagolva tárjam az érdeklődők elé. Az Alapjárat csapatában minden feltétel adott ahhoz, hogy minőségi tartalmakat készítsünk."

közösségi média menedzser

"Volt egy pont az életemben, amikor úgy éreztem, hogy változtatnom kell és emiatt fordítottam zászlóshajómat teljesen új vizekre. Ennek köszönhetően kerültem az Alapjárathoz. Lehet, hogy közhelynek hangzik, de ezzel a csapattal dolgozni nem pusztán lehetőség, hanem kiváltság. Jelenlegi tanulmányaimnak és a folyamatos önképzésnek köszönhetően remélem, hogy hozzájárulhatok csapatunk sikeréhez."

újságíró/műsorvezető

"Már a jogosítvány megszerzése előtt hegesztett difis Ladával indultam szlalom versenyeken, valahol ott, a gumifüstben ébredtem rá arra, hogy egyszer majd autókkal akarok foglalkozni. Jelenleg egy E34-es BMW-t pátyolgatok, pofozgatok, amit imádok még úgy is, hogy rengeteg időt és pénzt emészt fel. Az Alapjáraton belül az autó-tesztekre koncentrálok leginkább, kollégáimmal azon ügyködünk, hogy nézhető, élvezetes, fiatalos formátumban készítsünk videós anyagokat a számotokra."

újságíró/műsorvezető

"Tinikorom elejétől kezdve hasonszőrű barátaimmal mindig összegyűltünk autóversenyeket nézni. Már akkor erős volt az elhatározás, hogy én ezen a területen szeretnék dolgozni. Vezetéstechnikai instruktorként mára hálás lehetek azért, hogy a hobbim lett a munkám. Ez egy soha véget nem érő fejlődési folyamat, és az Alapjárat csapatának tagjaként a tapasztalataimat és élményeimet az olvasókkal is megoszthatom."

újságíró/szerkesztő

"Már kisfiúként szívtam magamba a benzingőzt, és máig emlékszem arra is, hogy a Forma–1-es futammal megfűszerezett vasárnapokon nem lehetett elmozdítani engem a tévé elől. Később ugyan eltávolodtam az autósvilágtól, de az F1-et soha nem tudtam elengedni, azért a mai napig rajongok. Az Alapjárat újságírójaként pedig azon fogok dolgozni, hogy minél több és színesebb autós hírt osszak meg veletek a lehető leggyorsabban."

újságíró/műsorvezető

Legkisebb fiúként gyermekkoromban az ón gőzös lakásban lestem fiatalabbik bátyám terepasztalának fejlődését, később pedig a rallycross versenyek estéjén áltam tátott szájjal mellette, miközben a széthullott technikát mentette. Idősebbik testvérem terepjáróinak hátsó ülésén megtanultam mi az a dagonya, édesapám mellett pedig tökéletesen tájékozódni a forgalomban. Rajongok a technologóiai újításokért amik a közlekedést segítik, de a vezetés élményét az előző évszázad autóihoz párosítom, amiben közrejátszik, hogy az ezredforduló WRC versenyeinek közvetítésén nőttem fel. A lehető legtöbb dolgot magam szerelem az autómon, mert tudni akarom mi és hogyan működik.

újságíró

"Már egészen kiskorom óta az autók körül forog az életem, szabadidőmben tucatszám olvastam az Auto-Bildeket, jegyeztem meg a katalógusadatokat. A jogosítványom megszerzése után csak tovább nőtt a fanatizmusom, végre én is átélhettem gyakorlatban azokat, amikről addig csak olvastam. Meggyőződésem, hogy minden motorral hajtott négykerekűben van szerethető tulajdonság, némelyikben könnyebb, másban nehezebb megtalálni. Cikkeimmel szeretnék szakmailag korrekt, mégis élvezetes tartalmat átadni az erre nyitott olvasóknak, legyen szó húszéves japán egyterűről, vagy ugyanennyi milliós német prémiumról."

fotós

"10 éve foglalkozom képalkotással, 5 éve pedig a videógyártással is komoly barátságot ápolok. Már gyerekkoromban is érdekeltek a négykerekű járművek és ahogy múltak az évek, ez szerelemmé vált. Az Alapjáratnál a két meghatározó szenvedélyem összekötésével egy számomra álomszerű lehetőség vált valósággá. A célom, hogy technikailag és tartalmilag is egyre minőségibb tartalmat gyártsunk a nézőközönségnek."

újságíró/műsorvezető

"Édesapámtól gyermekkorom óta hallom, hogy japán autót kell venni drága kislányom! Ennek megfelelően jelenleg egy 98-as Mazda MX-5 NB-t pofozgatunk a barátokkal, amely hű társam a mindennapokban is. Az autózásba 14-15 évesen szerettem bele, mikor is egy 1.3-as Swiften megtanultam gépjárművet működtetni. Később még inkább a japán autók és a drift irányába húztam el, de minden érdekel, amit motor hajt, legyen az bármiféle fajta. Célom, hogy minél több minél érdekesebb témát juttassak el az olvasókhoz nőként, hiszen ez egy férfiak uralta terep, így érdekes lehet az új nézőpont."

újságíró

Gyerekként a LEGO-s ládát borogatva mindig teherautókat építettem. Kevés volt pár év után, jöttek a távirányítós autók. A végére untam a bolti gagyit, építettem sajátot, aztán felnőttem a jogosítványhoz és egyszerűen függő lettem. Nagybácsikám 1992-es Babettája végleg rabul ejtett, mindig egy kicsit nagyobb és nagyobb motorra ülhettem, meg sem álltam az autóig. Pár éve szerencsém volt és elkezdtem dolgozni egy autós magazinnál, ahol sokat tapasztalhattam remek szakemberek között. Persze van még mit tanulnom, de az Alapjáratnál lesz erre lehetőségem. Az autók iránti rajongásomat úgy boríthatom az olvasókra, mint anno a LEGO-s kosaramat a szőnyegre.

újságíró

"Amióta az eszemet tudom, szeretem az autókat. Ereimben biztosan benzin folyik, mert gyerekkorom kedvenc elfoglaltsága az volt, hogy kiálltam a kert végébe és a kerítésen át bámultam az utcánkban elhaladó járműveket. A minket meglátogató rokonokat és barátokat is eleinte csak arról tudtam megjegyezni, hogy kinek milyen színű, márkájú és típusú autója van. Ez a szenvedély nem múlt el, szabadidőmet ma is az autóknak szentelem. Az Alapjáratnak köszönhetően a munkám a hobbim, célom, hogy mindig élvezetes formában, mindig pontos információkon alapuló tájékoztatást nyújtsak az autózás világáról."

Elérhetőségeink

Cím: 1112 Budapest, Kánai út 3.
Telefon: +36 30 275 2672
Értékesítés, hirdetés, ügyfelek: +36 30 275 2672
Panaszbejelentés: info@alapjarat.hu, +36 30 275 2672

Kiadó

European Car Data House Zrt.
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
Web: https://www.ecdh.hu
Telefon: +36 20 443 12 40
Adószám: 25997826-2-43
Cégjegyzékszám: 01-10-049388
Bejegyző bíróság: Fővárosi Bíróság mint cégbíróság

Értékesítés

Atmedia Kft.
Online értékesítési supervisor: Okváth Marcell  - marcell.okvath@atmedia.hu
Hirdetésekkel kapcsolatos információ: onlinekam@atmedia.hu

Az elhelyezett fizetett politikai, vallási hirdetések nem tükrözik a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét.

Online üzletfejlesztési és értékesítési vezető:
Erdélyi Eszter - eszter.erdelyi@atmedia.hu