Impresszum
Az Alapjárat szerkesztősége
főszerkesztő

„Napról napra azon dolgozunk, hogy friss autóipari hírek mellett a mindennapi autózással kapcsolatban hasznos információkat osszunk meg olvasóinkkal. A különleges négykerekűek bemutatása és az autós kvízek olyan egyedi tartalomtípusok, melyekre büszke lehet csapatunk.”

főszerkesztő

„Az utóbbi tíz évben rengeteg új helyzetben próbálhattam ki magam a munkáim során, egy számomra eleinte idegen közegben. A Totalcaron megjelent cikkeim, az ötleteimből született műsorok, a szolgáltatások, illetve más közéleti szerepvállalásaim közös célja a hiteles tájékoztatás és a segítségnyújtás volt a szélesebb közönség számára. A személyem másodlagos, az egyedül vagy társaimmal készített tartalmakban kizárólag akkor törekszem megjelenésre, amikor ezt a téma és a tartalom alapján indokoltnak látom, látjuk.”

főszerkesztő-helyettes

„Barátaimmal már az általános iskolában az autós kártyák körül forgott az életünk. Azt játszottuk, ki ismer fel több kocsit az utcán. Aztán hamar rájöttem, a járművek világa sokkal több annál, mint emblémák és számadatok. Hasznos tagja akartam lenni az autós társadalomnak, azóta azon dolgozom, hogy az érdekes információkat szórakoztató köntösbe csomagolva tárjam az érdeklődők elé. Az Alapjárat csapatában minden feltétel adott ahhoz, hogy minőségi tartalmakat készítsünk.”

közösségi média menedzser

„Volt egy pont az életemben, amikor úgy éreztem, hogy változtatnom kell és emiatt fordítottam zászlóshajómat teljesen új vizekre. Ennek köszönhetően kerültem az Alapjárathoz. Lehet, hogy közhelynek hangzik, de ezzel a csapattal dolgozni nem pusztán lehetőség, hanem kiváltság. Jelenlegi tanulmányaimnak és a folyamatos önképzésnek köszönhetően remélem, hogy hozzájárulhatok csapatunk sikeréhez.”

sales manager

„Majd én megmondom, milyen megjelenés lenne számodra hatékony ;) !”

újságíró/műsorvezető

"A jogosítvány megszerzése előtt hegesztett difis Ladával indultam szlalom versenyeken, valahol ott, a gumifüstben ébredtem rá arra, hogy egyszer majd autókkal akarok foglalkozni. Több veterán és klasszikus autón tettem túl, mikor belekezdtem egy kombi 1200-es restaurálásába, jelenleg is ennek a gondozásába fektetek a kelleténél néha több időt. Az Alapjáratnál heti szinten fordulnak meg a kezeim között különböző meghajtású tesztautók, megannyi hazai és külföldi bemutatón veszek részt. Szívügyemnek a rendszeresen megjelenő riportvideók gyártását tekintem, amikben különleges, kultikus autókat mutatunk be a tulajdonosok által."

újságíró/szerkesztő

„Már kisfiúként szívtam magamba a benzingőzt, és máig emlékszem arra is, hogy a Forma–1-es futammal megfűszerezett vasárnapokon nem lehetett elmozdítani engem a tévé elől. Később ugyan eltávolodtam az autósvilágtól, de az F1-et soha nem tudtam elengedni, azért a mai napig rajongok. Az Alapjárat újságírójaként pedig azon fogok dolgozni, hogy minél több és színesebb autós hírt osszak meg veletek a lehető leggyorsabban.”

Kóti Gergő
újságíró/szerkesztő

„Kicsit úgy vagyok én ezzel az autó/motor témával, mint Gombóc Artúr a csokival (bár a csoki kapcsán is hasonló véleményen vagyunk). Lehet apró vagy nagy, gyors vagy lassú, városi rohangálós szappantartó vagy dögös sportkocsi, csillogó szalonautó vagy ősöreg veterán, kabrió vagy családi egyterű, amerikai izomautó vagy japán rizsrakéta, teljesen gyári vagy egyedileg átépített, benzines, dízel vagy elektromos, soros, boxer vagy V-elrendezésű, krúzolós csopper vagy MotoGP masina. Bármi jöhet.”

újságíró/műsorvezető

„Legkisebb fiúként gyermekkoromban az ón gőzös lakásban lestem fiatalabbik bátyám terepasztalának fejlődését, később pedig a rallycross versenyek estéjén áltam tátott szájjal mellette, miközben a széthullott technikát mentette. Idősebbik testvérem terepjáróinak hátsó ülésén megtanultam mi az a dagonya, édesapám mellett pedig tökéletesen tájékozódni a forgalomban. Rajongok a technologóiai újításokért amik a közlekedést segítik, de a vezetés élményét az előző évszázad autóihoz párosítom, amiben közrejátszik, hogy az ezredforduló WRC versenyeinek közvetítésén nőttem fel. A lehető legtöbb dolgot magam szerelem az autómon, mert tudni akarom mi és hogyan működik.”

újságíró/szerkesztő

„Azt, hogy a közlekedés, a közvélemény tájékoztatása, vagy csak szimplán az írás-e a nagyobb szenvedélyem, azt szerencsére az Alapjáratnál nem kell eldöntenem. Az viszont célom, hogy betekintést nyújtsak egy-egy hír puszta ténye mögötti háttérinformációkba, és hogy bemutassam, mennyivel magasabb életminőséget jelenthet a tudatosabb autóhasználat.”

fotós

„10 éve foglalkozom képalkotással, 5 éve pedig a videógyártással is komoly barátságot ápolok. Már gyerekkoromban is érdekeltek a négykerekű járművek és ahogy múltak az évek, ez szerelemmé vált. Az Alapjáratnál a két meghatározó szenvedélyem összekötésével egy számomra álomszerű lehetőség vált valósággá. A célom, hogy technikailag és tartalmilag is egyre minőségibb tartalmat gyártsunk a nézőközönségnek.”

újságíró

„Gyerekként a LEGO-s ládát borogatva mindig teherautókat építettem. Kevés volt pár év után, jöttek a távirányítós autók. A végére untam a bolti gagyit, építettem sajátot, aztán felnőttem a jogosítványhoz és egyszerűen függő lettem. Nagybácsikám 1992-es Babettája végleg rabul ejtett, mindig egy kicsit nagyobb és nagyobb motorra ülhettem, meg sem álltam az autóig. Pár éve szerencsém volt és elkezdtem dolgozni egy autós magazinnál, ahol sokat tapasztalhattam remek szakemberek között. Persze van még mit tanulnom, de az Alapjáratnál lesz erre lehetőségem. Az autók iránti rajongásomat úgy boríthatom az olvasókra, mint anno a LEGO-s kosaramat a szőnyegre.”

Elérhetőségeink

Cím: 1112 Budapest, Kánai út 3.
Telefon: +36 30 275 2672
Értékesítés, hirdetés, ügyfelek: +36 30 275 2672
Panaszbejelentés: info@alapjarat.hu, +36 30 275 2672

Kiadó

European Car Data House Zrt.
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
Web: https://www.ecdh.hu
Telefon: +36 20 443 12 40
Adószám: 25997826-2-43
Cégjegyzékszám: 01-10-049388
Bejegyző bíróság: Fővárosi Bíróság mint cégbíróság

Értékesítés

Hirdetések elhelyezésével kapcsolatban keressen bennünket e-mailben:
info@alapjarat.hu

Az elhelyezett fizetett politikai, vallási hirdetések nem tükrözik a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét.