920 millió forintba kerül ez a Pagani Huayra Roadster, és csak 7 km van benne

Közzétéve:
2020-07-01, 04:01

Ezekért az autókért általában dollár vagy eurómilliókat kérnek el.

A Pagani Huayra kategóriájába tartozó egzotikus autók ára általában csillagászati, újonnan és használtan egyaránt. Ez a 2019-es Roadster most 920 millió forintnak megfelelő euróért került meghirdetésre Marbellán, a TopCar spanyolországi kirendeltségén. A kocsi kilométerórája szerint mindössze 7 kilométert tettek meg vele.

Pagani Huayra

Bárki lesz a luxusautó új tulajdonosa, az egy lényegesen módosított, tuningolt gépjárművet vásárol. A csomag tartalmaz egy kéttónusú, vörös karbonszálas külsőt, és egy favágók ingjéhez hasonló mintával ellátott ülésdíszítést. A megtett kilométereket tekintve gyakorlatilag egy új autóról van szó, mely még értékesebbé teszi a járművet.

Pagani Huayra

A Huayra vonzó külsője mögött egy veszedelmes fenevad lakozik. Az ikerturbós V12 754 lóerős teljesítménye és 1000 Nm nyomatéka tekintélyt parancsoló. Nem meglepő, hogy a világ egyik leggyorsabb autója 0-ról 100-ra kevesebb mint 3 másodperc alatt gyorsul. A Huayrából létezik még erősebb változat is. A BC Roadster 789 lóerős, a Huayra Imola 827 lóerős, utóbbit tavaly szeptemberben mutatták be, és eddig csak öt példány készült belőle. Az elsőt állítólag a TopCar Design alapítója és tulajdonosa, Oleg Jegorov vásárolta meg.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

BMW 507 Roadster
2019. december 09.
Az 507-esből mindössze 252 darab készült, ezek közül 2 Elvis Presleyé volt. A V8-as motorral szerelt exkluzív kabrió előállítása hatalmas pénzt emésztett fel!
Autós képgyűjtemény 2.
2017. február 13.
Gyors válogatás az autós világból, vegyes témákban

További hírek