2023. február 25. | 13:51

A Kamion-Európa-bajnokságot négyszer megnyerő versenyzővel a pénteki napon beszélgethetsz a Hungexpón.

2023-ban is megrendezik az AMTS-t. A rendezvényre 2023. március 17-19. között kerül sor.

Kiss Norbert, a Révész Racing világhírű magyar pilótájával az AMTS Automobil és Tuning Show pénteki nyitónapján, március 17-én lesz lehetőséged találkozni. 13 órától 15 óráig a Can-Am és Sea-Doo hazai importőre, a Jet Power Hungary standján akár beszélgethetsz is.

A kitűnő versenyző több éve a legendás quad és jet-ski márkák hazai nagykövete. Érdekesség, hogy a hétszeres F1-es világbajnok, Lewis Hamilton is a Can-Am homokfutóit képviseli.

"A Jet Power Hungary standján Ken Block egyik kedvenc Can-Am jármű típusával, a Maverick MAX XSR Turbo RR 2023-as változatával, és fényképekkel  emlékezünk standunkon Ken Blockra Kiss Norbival és cégünk alapítójával Gerencsér Csaba jet ski világbajnok, örökös magyar bajnokkal" - fogalmazott Bóday Pál a cég kommunikációs igazgatója, hozzátéve: "idén sikerült elérni, hogy a kiszállítások felgyorsulásának következtében a Can-Am és a Sea-Doo  2023-as újdonságai már most, tavasz elején elérhetőek, megtekinthetőek, és meg is rendelhetőek, akár az AMTS-en, ahol cégünk márkanagykövete, Kiss Norbert mellett, szakértő kollégáim várják majd a termékeink iránt érdeklődők kérdéseit."

A Jet Power Hungary standját a Hungexpo “G” pavilonjában találhatod majd. Ha még nem vásároltál jegyet, már csak néhány napig tudod megvenni kedvezményesen a belépőidet.

A belépőket online is megvásárolhatod. Így elkerülheted a sorbanállást, a jegyedet pedig még kinyomtatnod sem kell, akár a telefonodon is felmutathatod majd.

Február 28-ig a teljes árú felnőtt jegy 6.500 forintért váltható meg elővételben. A gyermek jegy 14 év alattiak számára 4500 forint, míg a családi jegy két felnőtt és két gyermek számára 15 ezer forintba kerül.

Depositphotos