Alfa Romeo találkozó hétvégén, Zánkán!

Közzétéve:
2019-07-11, 14:35

Az Alfa Amore online közösség rendezi Európa legnagyobb Alfa Romeo találkozóját Zánkán.

Idén először (07.12-13.) kétnapos rendezvényen vehetnek részt az Alfa Romeók szerelmesei Zánkán, ahol a márka 109 éves történelme is megszemélyesül. Nem csak az Alfa Romeo aktuális modelljeit tekinthetik meg a látogatók, hiszen old- és youngtimer korú Alfa Romeókkal is tömve lesz a helyszín ezen a hétvégén.

Alfacity 2019 Zánka

A találkozó minden ötödik résztvevője külföldről érkezik, több olasz márkaklub is képviselteti magát, de nem csak a környező országokból, hanem a távoli Oroszországból is számítanak vendégekre. A szervezők együttműködve a Magyar Autóklubbal és a Goupama Tanpályával, kiemelt figyelmet szentelnek a biztonságos autózásra, ezért közlekedésbiztonsággal és baleset-megelőzéssel kapcsolatos programokkal, előadásokkal várják az érdeklődőket. A gyerekeknek kedvezve lesz távirányítós autók versenye, akadálypálya, szörfrodeó és különböző gyerekprogramok is.

Alfa Romeo találkozó 2019

A nap házigazdája idén is Rákóczi Ferenc rádiós műsorvezető, az Alfa Romeo hazai márkanagykövete. A programok sorát mindkét este hajnalig tartó bulik zárják, amelyeken fellép többek között Edo Denova, Willcox és Antonyo, szombaton este pedig a soproni SativuS zenekar is szórakoztatja majd a találkozó résztvevőit.

Alfa Amore

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat ezen az email címen tudod jelezni: [email protected] 

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Európa legnagyobb Alfa Romeo-találkozója lesz Zánkán!
2018. július 05.
Európa legnagyobb Alfa Romeo-márkatalálkozóját tartják most hétvégén Zánkán, ahol egy 510 lóerős Alfa Romeo Stelvio is ott lesz.
Alfa Romeo 159 szedán
2018. október 29.
Karl-Heinz Kalbfell rendet rakott? Aligha!

További hírek