Átdolgozott orral mutatkozott be a frissített Ssangyong Rexton

Szabó Balázs újságíró
Közzétéve:
2020-10-28, 07:55

Az SUV erősebb motort kapott és jobb minőségű információs és szórakoztató rendszert is.

Az első Rexton terepjáró még 2001-ben mutatkozott be, amelynek már kijött több újabb generációja és frissítése is. Most pedig itt egy átdolgozott, megújult frissítés, hiszen 2017 óta nem változott ez a modell. Új első és hátsó lámpákat kapott, átdolgozott formákat és a belseje is megváltozott. Ha már a belső térnél tartunk, ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy új, gyorsabb érintőképernyős központi egységet kapott, egy új négyküllős kormánykereket és vezeték nélküli telefon töltési lehetőségre is van lehetőség.

2020-as Ssangyong Rexton egy parkolóban hátulról

A gépteteje alá választható egy 2,2 literes turbódízel, amelynek teljesítménye az előző modellhez képest 15 lóerővel több, azaz 202. Ehhez jön egy nyolcsebességes sebességváltó. A másik választás pedig egy 2,0 literes benzines motor egyes piacokon, amely 225 lóerős lett és egy hétfokozatú Aisin automatával lett szerelve. Továbbra is alvázas kialakítással és hátsókerék-meghajtással rendelkezik, továbbá számos vezetést támogató funkció is bekerült az autóba. A szervó pedig teljesen elektronikus lett.

2020-as Ssangyong Rexton belső tere menet közben hátulról

A Ssangyong Rexton hivatalos bemutató november 4-én lesz a Szöuli Autószalonon. Az információk szerint a dél-koreai ára pedig 32 625 dollár (ami mai árfolyammal számítva 10 millió forint) lehet.

Amennyiben érdekel korábbi Ssangyong Rexton modell, nézd meg alábbi tesztünket! Ha nem indul a videó, megnézheted az Alapjárat YouTube csatornáján.

Kapcsolódó írások

1984 Ford Bronco XLT, barna SUV, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. szeptember 14.
1980-ban mutatkozott be a Ford Bronco harmadik generációja. Az évek múlásával több apró módosításon esett át, de a széria csak 1984-ben nyerte el legmarkánsabb jellegzetességeit
Fejre vigyázz! - SsangYong Rexton & Isuzu D-Max bemutató
2018. június 27.
A SsangYong Rexton negyedik generációját és az Isuzu D-Max ráncfelvarrott változatát próbálhattuk ki off-road körülmények között. Ennyi pénzért ilyen kényelmet még sehol nem mértek, és tényleg jól mozog terepen!

További hírek