kedd - 2022. november 29.
2 °C
borús égbolt
alapjarat.hu logo
95 638 Ft
100 714 Ft
D 705 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Autóbalesetben életét vesztette a Fradi és a Videoton egykori focistája

2020. február 05. | 14:45

A magyar bajnok labdarúgó mindössze 38 éves volt.

Tragikus kimenetelű autóbalesetet szenvedett kedd este a Ferihegyi repülőtérre vezető úton Halgas Tibor. A Ferencváros, a Pápa, a Diósgyőr, a Soroksár, a BKV Előre, a Cegléd, a Kazincbarcika és az RKSK egykori labdarúgója 38 éves korában hunyt el.

Kedd éjszaka Budapest XIX. kerületében két személyautó karambolozott a Kőér utca közelében. Az ütközés következtében az egyik jármű átrepült a szalagkorláton, majd az oldalára borult. A helyszínre kiérkező budapesti tűzoltók először stabilizálták a felborult autót, ehhez drótkötelekre is szükségük volt. Ezt követően feszítővágóval levágták a kocsi tetejét, majd a roncsok közül kiemelték Halgas Tibort, aki sajnálatos módon belehalt a sérüléseibe.

„Mellbevágó, már-már feldolgozhatatlan hírt kaptam az éjszaka. 38 éves korában, autóbalesetben elhunyt Halgas Tibor, a Ferencváros, a DVTK és a Videoton egykori NB I-es labdarúgója. A tragédia kedden este a Ferihegyi úton történt. Tibit személyesen is jól ismertem, a felesége éveken át a tanítványom volt, aki imádta a snookert, és aki imádta a férjét és tündéri kislányukat” – írta Dunai Endre író a közösségi oldalán.

Halgas tagja volt annak a Ferencvárosnak, amely 2001-ben megnyerte a labdarúgó NB I-et.

HLSZ

MTI

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!