csütörtök - 2023. március 23.
0.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 609 Ft
100 651 Ft
D 618 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Autós kiegészítők az egyre népszerűbb Vevor műhelyéből

2022. augusztus 30. | 14:18

A Vevor egy főleg szerszámokra és hasznos kiegészítőkre szakosodott márka, akiknek még saját webshopjuk is van.

Mára több, mint 10 millió vásárlójuk van 200-nál is több országból. Mivel rengeteg autós maga bütyköli a járművét, ezért nem kérdés, hogy érdemes körülnézni a kínálatukban, ugyanis rengeteg nélkülözhetetlen szerszámot tudtok tőlük vásárolni, akár erre a célra is.

Kiválasztottunk nektek kettő autós terméket, amelyek a Vevor szerint rendkívül népszerűek az európai vásárlóik körében. Az egyik egy pneumatikus emelő, amihez hasonlót biztosan nagyon sokat láttatok már autószerelő műhelyekben vagy videókban, a másik pedig egy utólag beépíthető állófűtés, ami főleg a nagyobb gépjárművek tulajdonosainak fog tetszeni. Természetesen ezeken kívül is rengeteg hasznos szerszámot találhattok, ha ellátogattok erre az oldalukra.

Vevor pneumatikus emelő

Egy emelő nagyon fontos szerszám, ha otthon szeretnétek lecserélni a kerekeket vagy esetleg komolyabb feladathoz fogtok, mint amilyen az olaj- vagy vezérléscsere. Ha ti is inkább a DIY – Do It Yourself – hívei vagytok, akkor jó szolgálatot tehet egy ilyen emelő a műhelyetekben.

 

A Vevor pneumatikus emelőjét 3 és 5 tonnás verzióban is megvásárolhatjátok, azonban ezekben közös, hogy 40 centiméter magasságig képesek emelni. A három légpárna maximum 10 baros nyomásra tölthető, ami bőven elegendő a legtöbb személyautó felemeléséhez. Az emelő kapott két kereket, így könnyedén mozgathatjátok, és természetesen a tetején található egy nagyméretű gumi párnázás, ami biztosítja, hogy ne sérüljön meg az autó emelési pontja.

A termék az értékelései alapján is kiválóan teljesít. A 3 tonnás modellt 52 000 Ft-ért, míg az 5 tonnásat 78 000 Ft-ért vásárolhatjátok meg. Az ár már tartalmazza az áfát, így semmilyen egyéb költséggel nem kell számolnotok, ráadásul a szállítás is ingyenes, és egy héten belül meg is kapjátok a csomagot.

Itt tudjátok megvásárolni: https://bit.ly/3AGuD6i

Vevor dízel állófűtés

A Vevor számtalan olyan terméket is forgalmaz, ami elsőre furcsának tűnhet, de nagyon sokan elégedetten használják őket. Ilyen a gázolajjal üzemelő állófűtés, ami a kialakítása miatt elsőre kicsit furának tűnhet, de jobban belegondolva sokkal egyszerűbb lehet az elhelyezése, mint egy hagyományos megoldásnak.

 

A Vevor egy képet is mellékelt, hogy hova érdemes szerelni a készüléket a különböző típusú és kialakítású járművekben, de a gyártó szerint, akár egy épület kisebb helyiségében is jó szolgálatot tehet. Ehhez minden alkatrészt és kiegészítőt mellékelnek, így a csomagban találtok egy rakás csövet, csatlakozókat, bilincseket, egy 10 literes üzemanyag tartályt – ami elég üzemanyagot tárol, hogy maximális fokozaton is elketyegjen a fűtés 19 órán át –, szivattyút, szűrőket, tehát minden szükséges tartozékot. A termékhez tartozik egy távirányító és egy LCD kijelzős vezérlőegység is, amelyekkel könnyedén irányíthatjuk és időzíthetjük a 8 kW teljesítményű állófűtést.

Három különböző színben érhető el a Vevor „fűtőtestje”, a kék-narancs 51 000 Ft, a fekete-fehér 56 000 Ft, a sima fekete pedig 63 000 Ft-ba kerül. Ahogyan az előző terméknél is, az áfát és minden egyéb költséget tartalmaz ez az ár, és európai raktárból küldik, ingyenes szállítással, egy hetes szállítási idővel.

Itt tudjátok megvásárolni a terméket: https://bit.ly/3Aj91v

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Elon Musk az év végére az utakra engedné az önvezető Teslákat 444 milliárd forintnyi drogot foglaltak le Ausztráliában, egy részét egy oldtimer Bentley-ből szedték elő

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!