2022. augusztus 30. | 15:18

A Vevor egy főleg szerszámokra és hasznos kiegészítőkre szakosodott márka, akiknek még saját webshopjuk is van.

Mára több, mint 10 millió vásárlójuk van 200-nál is több országból. Mivel rengeteg autós maga bütyköli a járművét, ezért nem kérdés, hogy érdemes körülnézni a kínálatukban, ugyanis rengeteg nélkülözhetetlen szerszámot tudtok tőlük vásárolni, akár erre a célra is.

Kiválasztottunk nektek kettő autós terméket, amelyek a Vevor szerint rendkívül népszerűek az európai vásárlóik körében. Az egyik egy pneumatikus emelő, amihez hasonlót biztosan nagyon sokat láttatok már autószerelő műhelyekben vagy videókban, a másik pedig egy utólag beépíthető állófűtés, ami főleg a nagyobb gépjárművek tulajdonosainak fog tetszeni. Természetesen ezeken kívül is rengeteg hasznos szerszámot találhattok, ha ellátogattok erre az oldalukra.

Vevor pneumatikus emelő

Egy emelő nagyon fontos szerszám, ha otthon szeretnétek lecserélni a kerekeket vagy esetleg komolyabb feladathoz fogtok, mint amilyen az olaj- vagy vezérléscsere. Ha ti is inkább a DIY – Do It Yourself – hívei vagytok, akkor jó szolgálatot tehet egy ilyen emelő a műhelyetekben.

 

A Vevor pneumatikus emelőjét 3 és 5 tonnás verzióban is megvásárolhatjátok, azonban ezekben közös, hogy 40 centiméter magasságig képesek emelni. A három légpárna maximum 10 baros nyomásra tölthető, ami bőven elegendő a legtöbb személyautó felemeléséhez. Az emelő kapott két kereket, így könnyedén mozgathatjátok, és természetesen a tetején található egy nagyméretű gumi párnázás, ami biztosítja, hogy ne sérüljön meg az autó emelési pontja.

A termék az értékelései alapján is kiválóan teljesít. A 3 tonnás modellt 52 000 Ft-ért, míg az 5 tonnásat 78 000 Ft-ért vásárolhatjátok meg. Az ár már tartalmazza az áfát, így semmilyen egyéb költséggel nem kell számolnotok, ráadásul a szállítás is ingyenes, és egy héten belül meg is kapjátok a csomagot.

Itt tudjátok megvásárolni: https://bit.ly/3AGuD6i

Vevor dízel állófűtés

A Vevor számtalan olyan terméket is forgalmaz, ami elsőre furcsának tűnhet, de nagyon sokan elégedetten használják őket. Ilyen a gázolajjal üzemelő állófűtés, ami a kialakítása miatt elsőre kicsit furának tűnhet, de jobban belegondolva sokkal egyszerűbb lehet az elhelyezése, mint egy hagyományos megoldásnak.

 

A Vevor egy képet is mellékelt, hogy hova érdemes szerelni a készüléket a különböző típusú és kialakítású járművekben, de a gyártó szerint, akár egy épület kisebb helyiségében is jó szolgálatot tehet. Ehhez minden alkatrészt és kiegészítőt mellékelnek, így a csomagban találtok egy rakás csövet, csatlakozókat, bilincseket, egy 10 literes üzemanyag tartályt – ami elég üzemanyagot tárol, hogy maximális fokozaton is elketyegjen a fűtés 19 órán át –, szivattyút, szűrőket, tehát minden szükséges tartozékot. A termékhez tartozik egy távirányító és egy LCD kijelzős vezérlőegység is, amelyekkel könnyedén irányíthatjuk és időzíthetjük a 8 kW teljesítményű állófűtést.

Három különböző színben érhető el a Vevor „fűtőtestje”, a kék-narancs 51 000 Ft, a fekete-fehér 56 000 Ft, a sima fekete pedig 63 000 Ft-ba kerül. Ahogyan az előző terméknél is, az áfát és minden egyéb költséget tartalmaz ez az ár, és európai raktárból küldik, ingyenes szállítással, egy hetes szállítási idővel.

Itt tudjátok megvásárolni a terméket: https://bit.ly/3Aj91v

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!