Autóval utazó családra támadt egy bicskás suhanc Tápiószelén

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-05-20, 12:13

A 14 éves fiút elfogták és előállították a rendőrök.

Fényes nappal állták útját egy férfinak hétfő délután, aki éppen a tápiószelei játszótérre igyekezett párjával és kislányukkal. A megengedettnél lassabban haladó kocsi sofőrje azért kényszerült fékezésre, mert egy út szélén sétáló háromfős társaság két tagja hirtelen a kocsi elé ugrott.

Az autójából kipattanó férfi kérdőre vonta a fiatalokat, mire az idősebbik fiú a farzsebéből előrántott egy bicskát, amelyet bezárt állapotban a férfi hasához szorított, és azzal fenyegette a családapát, hogy megöli. Ezt nyilván az autóban ülő kislány is hallotta, szegény biztos halálra rémült, de a férfi párja is rettenetesen kikészülhetett a látottak és hallottak miatt.

Bicskás tizenévest fogtak el a rendőrök Tápiószelén
Bicskás tizenévest fogtak el a rendőrök Tápiószelén

A családapa támadással felelt a támadásra, ököllel fejen ütötte a bicskás suhancot, majd megpróbálta a tinédzser kezéből kicsavarni a zsebkést, de nem járt sikerrel. Ezt követően a fiú tovább hadonászott az időközben kinyitott bökővel, közben pedig verekedésre buzdította a haverját (és a folyamatos fenyegetőzést sem akarta abbahagyni).

A férfi a szeme előtt suhogtatott pengét látva nagyon helyesen visszavonulót fújt, visszaült a kocsijába, családjával bezárkóztak és gyorsan hívták a rendőrséget. A kölykök csak akkor hagyták abba a jármű püfölését, amikor az egyenruhások megérkeztek a helyszínre. A 14 éves fiút és 12 éves társát a rendőrök elfogták és előállították.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Hibásan működő első fényszóró szemből fotózva
2019. november 05.
A rendőrség nem szívatni akarja a sofőröket, állítja Berzai Zsolt alezredes.
2019. november 06.
Nem akart kocsiba pattanni, és gyalogolni sem volt kedve.

További hírek