Az ablakon kilógva vezetetett a vakmerő BMW-sofőr!

Közzétéve:
2020-06-29, 16:42

Tette mindezt az autópályán.

Rendkívül veszélyes testhelyzetben vezette gépjárművét egy 3-as BMW sofőrje Washingtonban. A bizarr esetet egy másik autós rögzítette, ami szintén szabálytalan, lévén vezetés közben kézben tartotta mobileszközét.

A felvételt készítő sofőrt érthetően meglepte a látvány.

„Ez a csávó az autóján kívül állva vezet. Ilyen nincs!” - fűzte a rövid kliphez a szemtanú.

Hogyan is lehetséges ez a művelet? A látottak alapján eléggé valószínűtlen, hogy a férfi lába a gázpedálon lett volna, így én arra tippelek, hogy a tempomatot kapcsolta be. A felvételen látszik, ahogy bal kezével az autójába kapaszkodik, így a jobb kezével foghatta a kormányt.

A sötétített ablakok miatt nehéz megmondani, volt-e utas a BMW-ben, aki legalább a kormánykeréken tarthatta a kezét. Ha a vakmerő férfi nem egyedül utazott, valószínűleg a haverok vették rá a hajmeresztő mutatványra.

 

 

Ha egyedül volt, ha nem, mindenképp egy magamutogató idiótához van szerencsénk. Ahhoz ugyanis nem kell agysebésznek lenned, hogy belásd, mennyire veszélyes ez a manőver. Amennyiben ütközésre került volna sor, a BMW-sofőr szinte biztosan kizuhan a kocsiból, ami súlyos sérülésekhez, vagy a férfi halálához vezethetett volna.

Te milyen büntetést szabnál ki ilyen esetben? Vagy szerinted menő a csávó, mert az ablakon kilógva is képes vezetni?

 

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!
2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.

További hírek