Az Audi S6 gyerekfejjel

Közzétéve:
2019-10-28, 13:17

Így látja egy négy éves gyerek az Audi S6-ot!

Néha a gyerekeknek vannak a legegyszerűbb gondolataik az őket körülvevő világról. Persze könnyű őket lenyűgözni, de az biztos, hogy hangot adnak a véleményüknek, főleg, ha valami nem tetszik nekik. Erre pedig a legjobb mód, hogy egy négy éves kisfiúval szemrevételezzük az Audi S6-ot.

A csatolt videóban a Car Throttle csatorna mutatja be szórakoztató módon az S6-ot Alex és fia, Lucas közreműködésével.

Néhány autótesztelővel ellentétében Lucas nem szépíti a dolgokat. Ő még biztos nem égett ki, nem befolyásolja a marketing, de egy kényelmes hoteltől és egy hétre szóló ingyen autótól sem fogja megváltoztatni a véleményét. Becsatolja magát az anyósülésre és apjával együtt már mennek is egy gyors körre az autóval. Az Audi S6 3,0 literes dízel erőforrása 350 lóerőt 700 Nm nyomatékot enged az utakra. Lucas szerint gyors és mosolyt csal az arcára, de a dízelek nem a kedvencei.

Apa és fia együtt nézik az Audi S6 hátulját

Lucasnak azonban nagyon tetszett a belső felépítés, szerinte az autó megérne átszámítva 37 millió forintot, annak ellenére is, hogy az valójában „csak” 22-be kerül. A 21 colos kerék szintén Lucas kedvence lett. Alex azt is megkérdezte a kisfiútól, mit gondol a kipufogókról, de azok nem nyerték el a gyerek tetszését, szerinte nem tűnnek valódinak. Lucas azt is megkérdezte, miért van csak 2 pedál az autóban. Látod? Még a gyerekek is tudják, hogy egy rendes autónak manuálisnak kell lennie.

Nézd meg inkább a videót, amely azonnal kiveri a cukiság faktort:

Kapcsolódó írások

A Quattro első 25 éve – Az ötlet
2017. február 15.
Az ötlet, az építők, a technika. Hogyan jutott el az Audi az Iltis-technológiától az RS4-ig?
2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.

További hírek