Az első vezetés élménye egy Mercedes A-osztály volánja mögött - kihagyhatatlan

Szabó Balázs újságíró
Közzétéve:
2021-01-17, 12:50

A programra olyan fiatalok jelentkezését várják, akik szeretnének jogosítványt szerezni, de felkészülnének rá.

Manapság rendkívül kényelmetlen tud lenni, ha bizonyos helyzetekben nincs jogosítványa az embernek. Az autózásnak számtalan előnye van, számos munkahely is elvárásként tünteti fel B kategóriás jogosítvány meglétét a pályázóktól. Sokan azonban mind a mai napig tartanak is a jogosítvány megszerzés folyamatától, az első volánhoz üléstől, vagy attól, hogy rengeteg mindenre kell egyszerre figyelni vezetés közben.

Erre kíván megoldást nyújtani a Drivingcamp, akik az úgynevezett „Under 17” szolgáltatásuk keretein belül nyújtanak segítséget, hogy az első alkalom egy kényelmes és egyben kellemes élmény lehessen. Ehhez egy szakavatott oktatót is biztosítanak, aki egy órán keresztül csak a leendő sofőrrel foglalkozik.

Mercedes A-osztály és a Drivingcamp kampánya az „Under 17” program részeként

A program 60 perce alatt egy Mercedes-Benz A-osztállyal tanulják meg egy tanpályán az autó beállításait és kezelőszerveit, a helyes alapvető pedál és kormánykezelést. A résztvevő ráadásul egyedi vezetéstechnikai feladatokat is elvégez, amely természetesen a készségeihez van igazítva. A szolgáltatás előfeltétele, hogy a jelentkező személy testmagassága meghaladja a 150 centimétert és töltse be a 14. életévét.

A Mercedes modellje egy segédpedállal felszerelt automata Mercedes-Benz A-osztály oktatóautó, amiben egészen exkluzív élmény lehet ezt átélni.

A Drivingcamp egyébként több mindennel foglalkozik, hiszen 2021 tavaszán ismét megnyitja kapuit a gokart pálya. A tréningek tekintetében 24 különböző típuson lehet részt venni. A személyautós programok mellett motoros tréningek is szerepelnek a repertoárban.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

drivingcamp Zsámbék
2018. október 08.
Segíts te is az Álomszállító Alapítványnak, hogy valóra válthassák 150 ember álmát! Vagy, csak váltsd valóra munkatársaid vágyait és rendezz céges bulit a drivingcampen!
elsősegélynyújtás
2020. augusztus 01.
Készülj fel otthonról a vizsgára és az életre is, hiszen nem tudhatod, mikor veszed hasznát a valós tudásodnak és mentesz meg Te is egy életet.

További hírek