Az erővel már kibékültél de a hanghatás még gyászos? Diesel Hangmodul és Hanggenerátor!

Közzétéve:
2019-06-18, 17:06

A Premium Car Design kipufogóhang generátorával a te kocsid is üvölthet!

Sok olyan autótulajdonos van, aki birtokol egy erősnek mondható járművet, azaz 2-300 lóerő dolgozik a feneke alatt nap mint nap. Mégis a legtöbb ilyen széria modell hangja rettentően semmilyen gyárilag, hiába erős.

Általában az embernek ha azt mondod sportos hangzás, rögtön egy sokhengeres benzinmotor hangja ugrik be, egy jó V8-as, vagy egy V12 Ferrari szív dörmögős gurgulázása, nem pedig a porszívóra hasonlító széttompított dízelek retyegése, vagy a kisköbcentis benzinesek cincogása. Na de mit lehet tenni abban az esetben, ha a gyártótól már kaptál egy jól autózható teljesítményt, de a hanghatás még mindig lepkepuki?

Két lehetőséged van, fogod és kicseréled az egész kipufogórendszert egy sportos setupra, - sajnos dieselnél ez semmit sem ér -, kockáztatod a forgalmit és rontasz a kocsid kibocsátási értékein, vagy beruházol a Premium Car Designnál egy Diesel Hangmodul & Hanggenerátor eszközre. Ezzel a szerkezettel nem csak elérheted, hogy a kocsid egy jó izmos V8-as hangját produkálja, még egyedileg finomítani is tudod az élményt. Felmerülhet a kérdés, hogy most akkor csak Te fogod hallani, és a hangszóróid vernek át a beltérben, vagy kívülről is egy igazi üvöltő vadállatnak hallatszik majd az autód? A válasz az utóbbi, a hang igazi lesz. Olvass tovább, elmondom hogy működik.

Először is nagyon fontos, hogy a jármű, amibe építtetni szeretnéd a rendszert, CAN-BUS-os legyen, tehát olyan kábelköteg legyen az autóban, amin több vezérelhető csatlakozó helyezkedik el egy területen. Ha ez megvan, akkor jöhet a móka. A hanggenerátor elem, vagyis az Active Hangmodul közvetlenül az autód kipufogójához kerül beépítésre, ez gondoskodik majd a hanghatásról. A szett tartalmaz továbbá egy vezérlő elektronikát, amely a kocsi már említett CAN-BUS rendszeréhez csatlakozik, és másodpercre pontosan tudja hogy éppen milyen fordulatszámmal jár a gép. Ez a trükk biztosítja, hogy valóban reális és menetkövető kipufogóhangot generáljon neked a cucc.

A rendszerhez tartozik egy bluetooth kezelőegység is, amelyet Androidos és iOS-es készülékkel is gond nélkül használhatsz. A vezérlőmodulhoz tartozik egy ingyenesen letölthető applikáció is. Az alkalmazás lehetőséget kínál számos finomhangolásra, annak érdekében, hogy teljesen személyre szabhasd a hanghatást. A telefonon keresztül lehetőséged van a hangerő, a hangkarakterisztika, az intenzitás és a motorbeindítás hangjának mókolására. És itt még nincs vége.

6 különböző egyedi profilt tud tárolni a rendszer, így bármikor eldöntheted, hogy épp a péntek esti Lurdy-házas hörgetést, vagy a halkan búgatást választod. Egyébként a profilok közötti váltást az autóban található gombok segítségével is vezérelheted, és ha nem lenne elég az 6 egyedi profil, további lehetőségek is vannak. Ha a kocsid rendelkezik különböző futási módokkal, abban az esetben a gyári módok mellé is rendelhetsz különböző hangzásokat. Ami kifejezetten új az egészben, hogy mostmár durrogó kipufogóhangot is tud képezni a rendszer. A Premium Car Design Diesel Hangmodul & Hanggenerátor rendszerét bármikor ki és be kapcsolhatod.

okostelefon

Az Active Hangmodul nem csupán dízeles, de benzines, hibrid és elektromos autóba is integrálható. A gyári rendszer teljesen érintetlen marad, a hangmodul csupán monitorozza azt, hogy a megfelelő hatást generálja. Ettől a kiegészítőtől igazán egyedivé válhat az autód és átélheted a megfizethetetlenül drága hiperautók hangja nyújtotta élményt. A hangmodul fogadására alkalmas járműtípusok a teljesség igénye nélkül és nem minden modellt beleértve a következők:

Alfa Romeo, Audi, BMW, Chrysler, Fiat, Ford, Infiniti, Jaguar, Jeep, Land Rover, Lexus, Maserati, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Seat, Škoda, Tesla, Volkswagen, Volvo.

A Premium Car Design oldalán megrendelhető csomag a következőket tartalmazza:

  • V8/V10/V12 hangzások (több, mint 1000 variáció)
  • Visszadurrogás funkció
  • Ingyenes magyar nyelvű telefonos applikáció
  • Az autó saját gombjain keresztüli állítási lehetőség
  • Állítható hangerő, hangkarakterisztika, beindítási hang, általános RPM
  • Bármikor be- és kikapcsolható
  • Realisztikus hangzás, legnagyobb hangterjedelem
  • Több neves autógyártó által gyárilag használt technológia

További autós hírek

Újabb elégedetlenségi hullám söpör végig a budapesti taxisokon. Ezúttal az Uber utódjaként emlegetett Bolt (korábbi nevén a Taxify) húzta ki a gyufát azzal,...

Igencsak parás dologgal szerzett egy kis extra bevételt és hírnevet egy Ohio államban működő autómosó – szúrta ki a hvg.hu Nemsokára itt a...

Egy egyszerű balra kanyarodásnak indult, aztán… Beakadt a kormány fogasléc? Megszédült a sofőr? Az autóvezető hirtelen rájött, hogy gyalogos? Várjuk a megfejtéseket kommentben…...

Október 20-án, vasárnap vadgázolás történt az M3-ason, a kisbagi pihenőnél. A gázolónak hatalmas szerencséje volt, hogy ennyivel megúszta!Írt néhány sort az esetről: “Sziasztok!Én...

Olvasónk András küldte nekünk a felvételt. Annyit írt hozzá: Dunaharasztin az 51-esen készült a felvétel tegnap este. Még a lovas nézett rám csúnyán...

Kapcsolódó írások

Autótisztítás mikroszálas kendővel
2019. július 26.
Gondolkoztál már azon, hogy autód karosszériája miket él át az időjárási viszontagságok, környezeti behatások miatt? Hogy milyen küzdelmet folytat a fényezés nap, mint nap, hogy még tovább maradhasson csillogó? Ha még nem, akkor épp itt az ideje, hogy gondoskodj a karosszéria épségéről!
Ford Mustang GT, az örök ikon, újragondolva
2017. december 29.
10 japán autó után Eric Garcia úgy érezte, ideje végre valami amcsi autó is a repertoárba, így beszerzett egy Ford Mustang GT-t, ami nem sokáig maradt érintetlen
Kipufogó
2019. július 27.
Cseppet sem könnyű egy kocsit a kipufogójáról meghatározni, neked sikerül?
Opel Vivaro kipufogófüst
2019. október 06.
A kipufogó látványos füstölése gyakran utal műszaki hibára, de vajon mire?