Bekábszizva kocsikázott az a nő, akit korábban örökre eltiltottak a vezetéstől

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-11-05, 13:11

Az üzletasszony 2016-ban bedrogozva gázolt el egy embert Zuglóban.

Hiába tiltotta el a bíróság örökre a vezetéstől, újra bekábszizva vezetett az a fiatal üzletasszony, aki 2016-ban bekokainozva gázolt halálra egy 85 éves férfit Zuglóban – tudta meg a 24.hu.

A Pesti Központi Bíróság 2019 januárjában – a vezetéstől való örökös eltiltás mellett – első fokon 5 és fél év börtönbüntetéssel sújtotta T. Klára Petrát, aki 2016 novemberében a Füredi úton fékezés nélkül elgázolt egy embert az Audijával, majd gyorsan elhajtott a helyszínről. A most 27 éves nő a gázolás után egy kozmetikai szalonba sietett műszempillát csináltatni magának, ott tartóztatták le a rendőrök.

A bíróság szerint a vádlottnak látnia kellett volna a gyalogost, csupán a kábítószer homályosíthatta el a látását. A nő azt állította, hogy a baleset előtt tiszta volt, a bíróság előtt azt vallotta, hogy a szalonban szívott fel két csík kokaint.

T. Klára Petra tagadja, hogy drogosan gázolt halálra egy férfit

A 24.hu úgy értesült, hogy a lakhelyelhagyási tilalom alatt álló T. Klára Petra szeptember elején újra volán mögé ült bedrogozva, a nőt Zuglóban kapcsolták le a rendőrök egy közúti ellenőrzés során. A sebtiben elvégzett gyorsteszt marihuána és amfetamin fogyasztására utalt.

„Sem erkölcsileg, sem emberileg nem lettem volna képes rá, hogy magára hagyjam a sérültet. Nem az az ember vagyok, akinek beállítottak” – nyilatkozta 2018 janurájában T. Klára Petra az RTL Híradónak.

A jelek szerint nem sikerült lemondania a káros szenvedélyről. Azért az nagyon jó lenne, ha többé nem veszélyeztetné mások testi épségét...

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Sérült Audi oldalról
2019. december 17.
A vádlott nem ment el az ítélethirdetésre.
Hibásan működő első fényszóró szemből fotózva
2019. november 05.
A rendőrség nem szívatni akarja a sofőröket, állítja Berzai Zsolt alezredes.

További hírek