Hiába tiltotta el a bíróság örökre a vezetéstől, újra bekábszizva vezetett az a fiatal üzletasszony, aki 2016-ban bekokainozva gázolt halálra egy 85 éves férfit Zuglóban – tudta meg a 24.hu.

A Pesti Központi Bíróság 2019 januárjában – a vezetéstől való örökös eltiltás mellett – első fokon 5 és fél év börtönbüntetéssel sújtotta T. Klára Petrát, aki 2016 novemberében a Füredi úton fékezés nélkül elgázolt egy embert az Audijával, majd gyorsan elhajtott a helyszínről. A most 27 éves nő a gázolás után egy kozmetikai szalonba sietett műszempillát csináltatni magának, ott tartóztatták le a rendőrök.

A bíróság szerint a vádlottnak látnia kellett volna a gyalogost, csupán a kábítószer homályosíthatta el a látását. A nő azt állította, hogy a baleset előtt tiszta volt, a bíróság előtt azt vallotta, hogy a szalonban szívott fel két csík kokaint.

T. Klára Petra tagadja, hogy drogosan gázolt halálra egy férfit

A 24.hu úgy értesült, hogy a lakhelyelhagyási tilalom alatt álló T. Klára Petra szeptember elején újra volán mögé ült bedrogozva, a nőt Zuglóban kapcsolták le a rendőrök egy közúti ellenőrzés során. A sebtiben elvégzett gyorsteszt marihuána és amfetamin fogyasztására utalt.

„Sem erkölcsileg, sem emberileg nem lettem volna képes rá, hogy magára hagyjam a sérültet. Nem az az ember vagyok, akinek beállítottak” – nyilatkozta 2018 janurájában T. Klára Petra az RTL Híradónak.

A jelek szerint nem sikerült lemondania a káros szenvedélyről. Azért az nagyon jó lenne, ha többé nem veszélyeztetné mások testi épségét...