Beltéri tesztpálya? A Genfi Autószalon idén egy kicsit más lesz!

Közzétéve:
2020-01-23, 13:36

A 2020-as Genfi Autószalontól néhány gyártó elköszönt, őszintén mondom, hülyeség volt.

Idén, azaz 2020-ban a Genfi Autószalonon a szervezők életre hívnak néhány újítást, amik között egy igazán különleges is szerepel. Egészen pontosan egy 456 méteres beltéri tesztpálya. A nyomvonal a Palexpo 7-es számú pavilonjában kanyarog majd, a közepén pedig egy VIP Lounge lesz található. A különböző ételek és italok mellett a látogatóknak némi menekülőteret is nyújt majd a kiállítás okozta esztelen forgatagból. Hidd el nekem, ez úgy kellett, mint börtönben a szabadulólevél, brutális, ami a GIMS keretei között történik, mondom ezt úgy, hogy én eddig csak a sajtónapokon voltam, az igazi dömpinget mindig kihagyom.

A tesztpálya 15 gyártó közel 50 modelljének nyújt lehetőséget a bemutatkozásra. A szereplők között természetesen ott lesz az Aiways, az Audi, a BMW, a DS Automobiles, a Honda, a Hyundai, a Mercedes-Benz, a Porsche, a Reanult, a Seat, a Skoda, a Smart, a Toyota és a Volkswagen is. A látogatóknak 3 kört lesz lehetőségük autózni a kiszemelt modellekkel, és minden esetben egy profi pilóta fogja instruálni őket. Izgalmas, hogy a Genfi Autószalonon idén várható a McLaren új elektromos modellje is, na azt azért megnézném magamnak ezen a pályán.

A Genfi Autószalon fedett tesztpályájának VIP részlege

Hozzávetőlegesen 11 000 tesztvezetésre számítanak a szervezők a kiállítás teljes időtartama alatt. A várt 600 000-es látogatószámhoz képest ez elég kevés tesztvezetést jelent, így biztos, hogy vérre menő küzdelem lesz a vezetni vágyók között. A tesztélményre a Genfi Autószalon App Store-os és Google Play Store-os applikációján keresztül lehet majd jelentkezni.

Bár idén több gyártó is lemondta a svájci bulit, Márkkal, Ádámmal és Matyival mi belevetjük magunkat a forgatagba, és hatalmas fittyet hányunk arra, hogy a PSA-Csoport, a Lamborghini és a Citroën nem lesz jelen. Még jó, hogy a kedvenc japán gyártóim nem dugták homokba a fejüket és részt vesznek az idei különleges kiállításon. Te mit próbálnál ki a várható újdonságok közül a Palexpo beltéri pályáján?

A tavalyi Genfi Autószalonon készült beszámolónkért katt a lenti videóra!

Kapcsolódó írások

79 kiváló fotó a 2018-as Genfi Autószalonról!
2018. április 02.
Az Alapjárat csapata márciusban Genfben járt az év talán legjelentősebb autós eseményén. Számos lenyűgöző járműről készült fotó, melyet galériánkban most te is megtekinthetsz!
2020-as Renult Twingo Z.E. elölről
2020. február 25.
A Renault elektromos kisautójának hivatalos bemutatója a Genfi Autószalonon lesz.

További hírek