Néhányan beszóltak Lewis Hamiltonnak a közösségi médiában, miután az interneten felbukkant egy videó, amin az látható, ahogy a hétszeres Forma–1-es világbajnok pilóta a kutyájával, Roscoe-val közösen elmajszol egy tortát.

Lewis Hamilton a kutyájával együtt eszik egy tortából

A koronavírus-fertőzésből nemrég kigyógyult brit szupersztár házi kedvence Instagram-oldalára töltötte fel az egyesek szerint bizarr, már-már a gusztustalanság határát súroló felvételt, amelyen az angol bulldogjával látható, aki nemrégiben lett nyolcéves. Roscoe egy, a kutyák számára is ehető édességet kapott, amit nagy kedvvel fogyasztott el. A tortából Hamilton is evett, ez pedig néhány rajongónál kiverte a biztosítékot.

„Adok apukámnak a tortámból, a legjobb barátok vagyunk” – írta Roscoe nevében a Mercedes élmenője.

Sokakban undort keltett az, hogy Hamilton is megkóstolta a kutyája által megcsócsált tortát. Nemtetszésüknek pedig hangot is adtak a kommentszekcióban, gusztustalannak és undorítónak minősítve a híres F1-es versenyző magatartását. Voltak persze olyanok is, akik védelmükbe vették Hamiltont, mondván, hogy egy büdös és teleizzadt cipőből inni sokkal rosszabb ennél. Itt a Daniel Ricciardo által preferált shoey-ra gondolt a kedves hozzászóló.

Hamiltonnak néhány évvel ezelőtt is volt egy botrányt kavaró videója karácsonykor, akkor azért kellett bocsánatot kérnie, mert rákiabált az unokaöccsére, aki hercegnőjelmezt viselt.