Black Friday az Alapjáratnál!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-11-19, 15:55

Szerezd meg a hamarosan induló webshopunkban felhasználható kedvezménykupont!

Rendszeresen sorsolunk ki különböző Alapjáratos ajándéktárgyakat Facebook oldalunkon követőink között, legutóbb például október végén a születésnapunkon 11 darab ajándékot sorsoltunk ki. Egyre gyakrabban szembesültünk azzal az igénnyel, hogy az Alapjáratos logóval ellátott galléros pólókat, bögréket, nyakbaakasztókat meg is szeretnék vásárolni követőink, így úgy döntöttünk, hogy elindítjuk az Alapjárat webshopot!

Black Friday Akció!

Iratkozz fel még ma ingyenes hírlevelünkre! Ha legkésőbb e hétvégén, azaz november 25-én 23:59:59-ig feliratkozol levelezőlistánkra, hírlevélben kapni fognsz Black Friday alkalmából egy 10%-os kupont, amit az első vásárlásod végösszegénél tudsz felhasználni. A hírlevélre a bármely cikk alatt található mini-űrlap kitöltésével feliratkozhatsz. Ne aggódj, nem küldünk levélszemetet, jellemzően heti egy alkalommal küldjük el legfrissebb híreinket, és csak különleges ajánlataink esetén küldünk heti egynél több e-mailt.

Alapjáratos ajándékok

Mikor indul az Alapjárat webshop?

A programozók már gőzerővel dolgoznak egy jól használható, gördülékeny felület kialakításán. Hogy már karácsonyra is meglephesd barátaidat, rokonaidat (vagy akár magadat) egy Alapjáratos ajándékkal, elindítunk egy kezdetleges fázist, ami a következőképpen fog kinézni.

December elején közzétesszük az elérhető termékek listáját azok áraival az Alapjarat.hu weboldalon. Innentől fogva Facebook üzenetben lesz lehetőséged Alapjáratos termékeket rendelni. Mindenképpen azt javaslom, hogy olyan gyorsan add le a rendelésed, amint csak lehetséges, és ne halogasd a döntést. Postáznunk is kell a termékeket, és az év végi nagy rohanásban már nem biztos, hogy akkorra kapod meg a kiszemelt ajándékot, amikorra szeretnéd.

Alapjáratos pólók

Milyen termékeket lehet majd rendelni az Alapjáratos webshopból?

Azok a termékek egészen biztosan, amiket eddig is rendszeresen kisorsoltunk, tehát Alapjáratos pólót, bögrét és nyakbaakasztót is virtuális kosaradba helyezhetsz majd. Ezen felül kínálunk majd elektronikai eszközöket és különféle autós kiegészítőket is, a részletekre hamarosan fény derül! 

Fotó: Háfra Zsolt

További autós hírek

Egy autós lesodródott az útról és egy jelzőtáblának ütközött. A vezető életét vesztette, utasa megsérült – írja a police.hu Egyelőre ismeretlen…

A Puskás Aréna nyitó labdarúgó-mérkőzését 2019. november 15-én, pénteken este 19 órai kezdettel játsszák. A stadion bejáratai a Dózsa György…

A kategóriák között egyértelműen a SUV vezeti az idei eladási listát (is), csak ebből a fajtából 47480 újat állítottak forgalomba,…

Brutális baleset rázta meg Szlovéniát szerda reggel. A balesetet egy kis Opel Corsa vezetője okozta, amikor feltehetően a rosszul megválasztott…

2019 az az év, amikor másról sem lehet hallani, csak arról, hogy az autók ölik meg a bolygónkat. De komolyan!…

Kapcsolódó írások

Nyerj Alapjáratos ajándékokat!
2018. január 18.
Szeretnél egy Alapjáratos pólót vagy egy bögrét? Most könnyedén a tiéd lehet egy! Mutatjuk, mit kell tenned ahhoz, hogy részt vehess a nyereményjátékban.
Nyereményjáték: Úton a 23.000 rajongó felé!
2018. január 22.
Az Alapjárat Facebook tábora elérte a 22.000 főt, ennek alkalmából 2-2 Alapjáratos pólót és bögrét sorsoltunk ki. További ajándékok várnak gazdára!
Nyereményjáték: Úton a 30.000 rajongó felé!
2018. január 26.
Az Alapjárat Facebook oldalának rajongótábora az elmúlt időszakban ugrásszerű növekedésnek indult. Ennek apropóján követőink között kisorsoltunk három pólót és két bögrét, hamarosan újabb ajándékokat osztunk ki.
Iratkozz fel Youtube csatornánkra, és nyerj Alapjáratos ajándékokat!
2018. január 29.
Érdekelnek a legújabb autós tesztek? A régi klasszikus vasakra is kíváncsi vagy? Irakozz fel Youtube csatornánkra, és nyerj menő Alapjáratos ajándékokat!