Black Friday az Alapjáratnál!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-11-19, 15:55

Szerezd meg a hamarosan induló webshopunkban felhasználható kedvezménykupont!

Rendszeresen sorsolunk ki különböző Alapjáratos ajándéktárgyakat Facebook oldalunkon követőink között, legutóbb például október végén a születésnapunkon 11 darab ajándékot sorsoltunk ki. Egyre gyakrabban szembesültünk azzal az igénnyel, hogy az Alapjáratos logóval ellátott galléros pólókat, bögréket, nyakbaakasztókat meg is szeretnék vásárolni követőink, így úgy döntöttünk, hogy elindítjuk az Alapjárat webshopot!

Black Friday Akció!

Iratkozz fel még ma ingyenes hírlevelünkre! Ha legkésőbb e hétvégén, azaz november 25-én 23:59:59-ig feliratkozol levelezőlistánkra, hírlevélben kapni fognsz Black Friday alkalmából egy 10%-os kupont, amit az első vásárlásod végösszegénél tudsz felhasználni. A hírlevélre a bármely cikk alatt található mini-űrlap kitöltésével feliratkozhatsz. Ne aggódj, nem küldünk levélszemetet, jellemzően heti egy alkalommal küldjük el legfrissebb híreinket, és csak különleges ajánlataink esetén küldünk heti egynél több e-mailt.

Alapjáratos ajándékok

Mikor indul az Alapjárat webshop?

A programozók már gőzerővel dolgoznak egy jól használható, gördülékeny felület kialakításán. Hogy már karácsonyra is meglephesd barátaidat, rokonaidat (vagy akár magadat) egy Alapjáratos ajándékkal, elindítunk egy kezdetleges fázist, ami a következőképpen fog kinézni.

December elején közzétesszük az elérhető termékek listáját azok áraival az Alapjarat.hu weboldalon. Innentől fogva Facebook üzenetben lesz lehetőséged Alapjáratos termékeket rendelni. Mindenképpen azt javaslom, hogy olyan gyorsan add le a rendelésed, amint csak lehetséges, és ne halogasd a döntést. Postáznunk is kell a termékeket, és az év végi nagy rohanásban már nem biztos, hogy akkorra kapod meg a kiszemelt ajándékot, amikorra szeretnéd.

Alapjáratos pólók

Milyen termékeket lehet majd rendelni az Alapjáratos webshopból?

Azok a termékek egészen biztosan, amiket eddig is rendszeresen kisorsoltunk, tehát Alapjáratos pólót, bögrét és nyakbaakasztót is virtuális kosaradba helyezhetsz majd. Ezen felül kínálunk majd elektronikai eszközöket és különféle autós kiegészítőket is, a részletekre hamarosan fény derül! 

Fotó: Háfra Zsolt

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Nyerj Alapjáratos ajándékokat!
2018. január 18.
Szeretnél egy Alapjáratos pólót vagy egy bögrét? Most könnyedén a tiéd lehet egy! Mutatjuk, mit kell tenned ahhoz, hogy részt vehess a nyereményjátékban.
Nyereményjáték: Úton a 23.000 rajongó felé!
2018. január 22.
Az Alapjárat Facebook tábora elérte a 22.000 főt, ennek alkalmából 2-2 Alapjáratos pólót és bögrét sorsoltunk ki. További ajándékok várnak gazdára!

További hírek