vasárnap - 2023. június 04.
19.5 °C
borús égbolt
alapjarat.hu logo
95 576 Ft
100 626 Ft
D 554 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Borulás és cserbenhagyás – elképesztő videót rögzített a Magyar Közút kamerája

2021. október 18. | 14:01

Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia az autópályán.

Múlt hét csütörtökön (október 14.) komoly baleset történt az M1-M7 bevezető szakaszán, amit a Magyar Közút egyik forgalomfigyelő kamerája rögzített is.

Egy személyautó nagy erővel csapódott a szalagkorlátnak, majd felborult. A mögötte érkező kocsi sofőrje nem állt meg, segítségnyújtás nélkül haladt tovább, és volt még legalább egy autós, aki ugyanígy tett. Szerencsére a rákövetkező hullámban érkezők közül többen is jobb példával szolgáltak. Ők azon kívül, hogy rögtön a bajba jutott sofőrnek nyújtottak segítséget, profi módon zárták a helyszínt, így a balesetet szenvedett férfinak nem kellett attól félnie, hogy valaki más nekimegy a kocsijának.

A sofőr az útellenőrnek azt mondta, hogy egy másik autóval a holttérben koccantak és ezért szaladt ki a sávból és ment neki a szalagkorlátnak. Lehetséges, hogy az első cserbenhagyó volt érintett az ütközésben, ezért nem akart ottmaradni. 

„Az arra járó rendőrök, mentősök és egy egészségügyi dolgozó is megállt, hogy segítsen, utánuk pár perccel érkeztek meg azok a mentősök, rendőrök és katasztrófavédők, akiket riasztottak a helyszínre. Példaértékű volt a gyors és szakszerű segítségnyújtás, és ami a legfontosabb, a brutális felvételek ellenére nem történt nagyobb személyi sérülés” – olvasható a Magyar Közút bejegyzésében.

Magyar Közút

Esőben nem érdemes a vezetéstámogató rendszerekre támaszkodni? Íme a füstölő autókat célzó rendőrségi razzia eredménye számokban

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!