Hétfő reggel, egészen pontosan 6 óra 42 perckor az M1-es autópálya 157. kilométerszelvényében négy kamion ütközött. A baleset következtében egy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy sajnálatos módon a helyszínen életét vesztette.

Az érintett szakaszt a rendőrség teljes szélességében lezárta a helyszínelés és műszaki mentés idejére. A forgalom aztán félpályán megindulhatott délelőtt 11 óra magasságában. A rendőrség arra kéri az arra haladó autósokat, hogy a baleset helyszínén fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Tavaly ősszel az M5-ösön történt egy hatalmas baleset, a hajnali órákban egy szerb kamion a szalagkorlát átszakítása után letarolt két személyautót a szembejövő sávokban. A két személyautó kigyulladt, a benne utazó 7 ember a helyszínen meghalt, a kamion sofőrje túlélte az ütközést

Pár napja pedig beszámoltunk egy nagyon furcsa kamionos balesetről, ami az Egyesült Államokban történt. A helyszínre kiérkező rendőröket meglehetősen bizarr látvány fogadta, szerencsére abban a balesetben senki sem sérült meg.

FRISSÍTÉS: A kamionok tengelysúlymérés miatt torlódtak fel a külső sávban. A rendőrség tájékoztatása szerint a mérlegelésre váró kamionok kitették a vészvillogót, de ezt minden bizonnyal nem vette észre a negyedikként érkező román kamionsofőr, aki fékezés nélkül hajtott bele a feltorlódott sorba. A román kamionos azonnal meghalt, a többi három sofőr nem sérült meg.