Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
kedd - 2023. december 05.
-0.5 °C
enyhe havazás
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Borzalmas tragédia: anya és gyermeke vesztette életét, miután egy autó vonattal ütközött Sásdon

2022. november 17. | 21:32

A fénysorompó működött, tilosat jelzett, amikor megtörtént a baleset.

November 17-én 15:37 környékén Sásdon, a Temető utcai vasúti átjáróban összeütközött egy személyautó és egy Pécsről Dombóvárra tartó személyvonat. Az autót egy nő vezette, aki a helyszínen életét vesztette, csakúgy, mint egy gyermeke. Egy gyermeket a mentők láttak el.

A helyszínelés idejére teljes útzárat léptettek életbe az érintett útszakaszon. A MÁVINFORM arról számolt be, hogy 20 órakor fejezték be a baleset helyszínelését és a műszaki mentést, ezt követően megindult a vonatforgalom Sásd és Godisa között. A Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon az éjszaka folyamán állhat helyre a menetrend.

A vasúttársaság szerint a fénysorompó jól működött, tilosat jelzett, amikor a személyautó a sínekre hajtott. A baleset következtében a vonat egyik tengelyével ki is siklott. A szerelvényen utazók nem sérültek meg.

2022-ben, különösen az elmúlt napokban megnövekedett a vonatbalesetek száma. Korábban készítettünk egy anyagot a vasúti átjárókban történő autós balesetek kapcsán, amelynek számos tanulsága van.

 

Pixabay
“Szeretném még látni anyukám…” - megszólaltak a rendőrök, akikre többször is rálőttek hétfőn az embercsempészek Visszatérhet a Brawn GP a Forma-1-be?

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!