2020. január 17. | 20:26

Mindez 4,2 millió oldalletöltéssel párosult.

Az Alapjarat.hu forgalma

Weboldalunkat 2019 utolsó hónapjában 964 ezer egyedi felhasználó kereste fel, akik 1,8 millió munkamenet során 4,2 millió oldalletöltést hajtottak végre. Az oldalon töltött idő 2 másodperc híján 2:00 volt felhasználónként, míg a visszafordulási arány 8%-os volt.

Cikkeinket 46%-ban a fővárosból keresték fel, korosztály tekintetében pedig a 24-44 év közötti csoport volt a legerősebb 65%-kal. A teljes decemberi látogatottságunk 17%-át a hölgyeknek köszönhetjük.

Forgalmunk 62%-a érkezett a közösségi médiából. Hasonlóan alakult a direkt forgalom és az organikus forgalom megoszlása, előbbi 16%-ot, utóbbi 15%-ot hasított ki a tortából. Az ajánlások útján érkezők aránya 7% volt.

Az Alapjárat a Facebookon

A Facebookon az év végére erősen megközelítettük a 140 ezer oldalkedvelést, ami azt jelenti, hogy a teljes 2019-es év során megdupláztuk követőtáborunk számát.

A bejegyzésaktivitás tekintetében december kiemelkedően jól alakult, a magyar autós online magazinok tekintetében az ünnepi időszak alatt az Alapjárat Facebook oldalán volt tapasztalható a legnagyobb aktivitás a Facebook által rendelkezésre bocsájtott, bárki számára hozzáférhető számadatok alapján.

Instagram és YouTube jelenlét

Az Instagramon napi rendszerességgel osztottunk meg új tartalmat még a karácsonyi és az újévi időszakban is. Ezen a plaftormon az év végére 22 ezer követőre tettünk szert, míg YouTube csatornánkra Szilveszter napjáig 11 ezren iratkoztak fel.

Hirdetnél az Alapjárat weboldalán?

Akár PR cikket, akár egy szponzorált kvízt szeretnél viszont látni az Alapjarat.hu weboldalán, nyitottak vagyunk mindenre, ami beleillik oldalunk tematikájába. Küldj egy e-mailt az info@alapjarat.hu e-mail címre, ha szeretnéd aktuális árszabásunkat megtudni.