Döbbenetes felvétel, felrepült a levegőbe a zebrán elgázolt 13 éves kislány

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-08-27, 09:26

Későn taposott a fékbe a Lexus sofőrje.

Sokkoló felvételt készített egy térfigyelő kamera Ukrajnában: augusztus 24-én a Beregszászi járásban egy Lexus sofőrje elgázolt egy gyalogost a zebrán. Csodával határos módon a 13 éves kislány karcolásokkal megúszta a dolgot, pedig még a levegőbe is felrepült, mielőtt talajt fogott.

A 10 másodperces videóból kiderült, hogy egy BMW szabályosan megállt a zebra előtt, ekkor futásnak indult a kislány. Aztán a zebra közepén megtorpant, mert látta, hogy a másik sávban nagy sebességgel jön egy másik autó. Végül úgy döntött, hogy továbbmegy, de nem ért át időben a túloldalra. A Lexus sofőrje későn taposott a fékbe, a kocsija jobb oldalával telibe kapta a lányt, aki felrepült a levegőbe, majd keményen a földnek csapódott.

13 éves kislányt gázolt a zebránál egy Lexus Ukrajnában

A Lexust vezető 30 éves sofőr azonnal megállt, tuti, hogy kisebb sokkot kapott egy ilyen gázolás után. Most nagyon nagy szerencséje volt, mert a kislány csodával határos módon nem szenvedett súlyos sérüléseket, néhány karcolással megúszta a csattanást. A biztonság kedvéért azért a mentő bevitte őt a Beregszászi Központi Járási Kórházba, de aztán biztosan hazamehetett.

Kapcsolódó írások

2021-es Lexus LC elölről
2020. április 19.
A japánok felfrissítették sportautójukat 2021-re.
2019. november 23.
2021-től kerülhet európai és USA piacra a Lexus első villanyosa, az UX 300e.

További hírek