péntek - 2022. december 09.
2 °C
erős felhőzet
alapjarat.hu logo
95 640 Ft
100 683 Ft
D 700 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Egy különleges autó is feltűnik az új edukációs videósorozat első részében

2022. május 11. | 14:40

A kampány célja, hogy javuljon a közlekedési morál a magyar utakon.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) a Közlekedési Kultúra Napján már második alkalommal indította útjára #közlekedjbiztonságosan kampányát, melynek célja, hogy rávegye a közlekedésben résztvevőket a tudatos, egymásra odafigyelő, higgadt, toleráns magatartás elsajátítására.

Közleményében a társaság kiemeli, hogy felelősen gondolkodó állami szervezetként évek óta komoly szerepet vállal a biztonságos, kulturált közlekedés népszerűsítésében. A mostani kampány mottója („A közút nem versenypálya!”) arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy az utakon nem a gyorsaságnak, hanem a biztonságnak kellene lennie az elsődleges célnak, mondta a Bartal Tamás, a NÚSZ Zrt. vezérigazgatója.

Erre az üzenetre fókuszál az útdíjfizető új edukációs videósorozatának első része is, amely a Hungarian Police Rallye Team-mel (HPRT) együttműködésben készült. A videóban Hoffer Zsolt rendőr alezredes, vezetéstechnikai oktató beszél azokról a szempontokról, amikre a leginkább oda kell figyelni a közlekedés során. A videóban a ralicsapat különleges Ford Fiestája is feltűnik.

Nyitókép forrása: NÚSZ Zrt.

NÚSZ Zrt.

Felújítás vagy építkezés? Lássuk, milyen szerszámokra lesz mindenképpen szükség! Zavarta a ködlámpa, bosszúból a körforgalomban büntetőfékezett – VIDEÓ

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!