Egy nap alatt két embert is a saját autója gázolt el Magyarországon

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-09-16, 10:14

Az egyik férfi meghalt.

Múlt hét pénteken (szeptember 13-án) két súlyos baleset is történt Magyarországon, mind a két esetben férfi volt az áldozat, akiket a saját kocsijuk ütött el.

A mentők szeptember 13-án két súlyos balesethez is kimentek

A déli órákban Pécsen egy idős úriember lábára gurult rá a saját gépjárműve, az autót minden bizonnyal rosszul rögzíthette a tulajdonosa. A férfit nagyon súlyos sérülésekkel vitték kórházba, aki nem bírja a horrort, az ne olvasson tovább: állítólag a bácsi lábfeje leszakadt a baleset miatt.

Néhány órával később Budapesten szintén történt egy döbbenetes szerencsétlenség. Pesterzsébeten, egészen konkrétan a Szent Lőrinc utcában a saját kisteherautója ütött el egy férfit. Ugyan a mentőknek sikerült őt újraéleszteni, de a Blikk információja szerint később sajnálatos módon életét vesztette. A tragikus baleset minden pillanatát látta egy nő, aki bent ült a gépjárműben. Vigyázz magadra te is, mint láthatod, egy apró figyelmetlenség is szörnyű tragédiához vezethet.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Index

Blikk

MTI

Kapcsolódó írások

Szürke BMW két keréken
2020. május 27.
A veszélyhelyzet és a különleges jogrendi állapot is megszűnhet hamarosan.
2019. június 14.
Csaknem 100 millió forintot spórolt meg az ajánlatkérő. A nyertes cégek már korábban is szerepet vállaltak a tesztpálya építésében.

További hírek