vasárnap - 2022. december 04.
6.5 °C
erős felhőzet
alapjarat.hu logo
95 627 Ft
100 695 Ft
D 692 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Egy parkoló autóban találták meg az eltűnt férfi holttestét Gyöngyösön

2022. szeptember 20. | 07:44

A rendőrök megérzése sajnos helyesnek bizonyult, nem csak szimpla eltűnésről volt szó.

Egy fiatalasszony tett bejelentést a BRFK IV. kerületi Rendőrkapitányságán 2022. szeptember 2-án éjszaka, miszerint férjét órák óta nem tudja elérni és ismeretlen helyen tartózkodik. Az eltűnt férfi körözését elrendelte a rendőrség, majd másnap egy gyöngyösi építkezés közelében megtalálták az autóját, de nem találtak arra utaló jeleket, hogy önszántából vált volna elérhetetlenné a férfi.

A keresés során nyomkövető kutyát és drónt is használtak, valamint 150 rendőr vett részt az akcióban. Ezután a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, valamint a Budapesti és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságok bűnügyi szakemberei is bekapcsolódtak a nyomozásba.

Kép: Police.hu

Az összehangolt tevékenység során kihallgatták az eltűnt férfival munkakapcsolatban álló személyeket, amelyek közül egy testvérpár nem teljesen egyezően nyilatkozott, így ez gyanússá vált a rendőröknek. Elkezdték keresni a páros által használt személyautót, amelyet a gyöngyösi Kenyérgyár utcában meg is találtak, a csomagtartójában az eltűnt 23 éves férfi holttestével. 

Kép: Police.hu

A rendőrök még aznap elfogták és előállították a főkapitányságra T. György gyöngyöshalászi és T. Sándor abasári lakosokat. Ellenük emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás, a két férfi kihallgatásakor vallomást tett.

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!