Egy rendszám nélküli Audi felborított egy mentőautót Zuglóban

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-04-08, 15:33

Az Audit vezető sofőr minden bizonnyal valamilyen tudatmódosító hatása alatt volt.

Szerdán Zuglóba kérték a mentők gyors segítségét, ahova azonnal el is indult a legközelebbi mentőegység. A mentőautó azonban menet közben felborult az önhibáján kívül.

Összetört Audi A3 szemből

„Bajtársaink megkülönböztető jelzés használatával haladtak a cím felé a főútvonalon, amikor az egyik kereszteződésből hatalmas erővel, a mentő oldalának hajtott egy rendszám nélküli fekete Audi. A mentő az ütközéstől felborult, bajtársaink pedig könnyebb sérülésekkel másztak ki az oldalán fekvő autóból. Címükre és hozzájuk azonnal újabb egységeket riasztottak. A vétkes autó sofőrje feltehetően valamilyen befolyásoltság alatt állhatott, ugyanis üzemképtelenné tört, regisztráció nélküli autójából kipattanva, kezével kezdte tovább tolni az úton a járművet. Egész sokáig sikerült is neki, de a pillanatok alatt kiérkező rendőrök megállj parancsoltak neki és azonnal intézkedés alá vonták a fiatal férfit” – derült ki a mentősök beszámolójából.

A mentőautót darus autómentővel állították a kerekeire, szerencsére senki sem sérült meg komolyabban. A vétkes sofőr pedig remélhetőleg elnyeri a méltó büntetését.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Facebook

Kapcsolódó írások

balesethez igyekvő mentőautó
2019. május 05.
A személysérüléses közúti balesetek száma viszont növekedett
Közúti baleset személyi sérüléssel
2019. augusztus 26.
A Toyota biztonsági rendszerének felára nem lesz túl drága.

További hírek