2020. április 20. | 15:24

Továbbra is elérhetőek vezetéstechnikai tréningek, megfelelve a járványügyi előírásoknak.

A Magyar Köztársaság kormánya által a COVID-19 járványra válaszul hozott intézkedések a vállalatok döntéshozói részéről, így a Drivingcamptől is hatékony lépéseket kívánnak. Munkavállalóik egészségét mindennél fontosabbnak tartják, ebben az időszakban különösen. Azonban fontos feladat üzleti tevékenységük megszervezése, átszervezése és fenntartása is a világjárvány idején.

A 105/2020. (IV. 10.) Korm. rendelet a veszélyhelyzet idején történő csökkentett munkaidős foglalkoztatásnak a Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében történő támogatásáról rendelkezik a munkáltató és a munkavállaló közötti egyeztetést követően meghozható, un. egyéni fejlesztési intézkedésekről.

„Amennyiben vállalata/szervezete tervez ilyen jellegű fejlesztési intézkedéseket, figyelmébe ajánljuk a Drivingcamp Hungary vezetéstechnikai tréningjeit, amelyek maximálisan megfelelnek a járványügyi előírásoknak (kontaktus nélküli kommunikáció rádión keresztül, fertőtlenített járművek stb.). A Drivingcamp pandémia terve természetesen kiterjed a fogadóépületünkre is, így a pálya teljes területén biztonságos körülmények között tudjuk fogadni ügyfeleinket” – szerepel a Drivingcamp közleményében.

Amennyiben Drivingcamp képzési lehetőségei felkeltették érdeklődésed, jelentkezni vagy bővebb információt kérni az alábbi elérhetőségen tudsz: sales@drivingcamp.hu