Elszabadult kerék kapott szemből telibe egy kisgyerekeket szállító kocsit

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-07-29, 09:42

A hátborzongató csattanásról videó is készült.

Az autópályán sokféle veszély leselkedik az autósokra, akár egy rollerező férfi is okozhat izzasztó pillanatokat a gyorsan haladó kocsik között. Ennél is durvább eset történt azonban New Jersey államban, ahol egy elszabadult kerék előbb átpattogott az autópályán a szembesávba, majd szemből telibe kapott egy autót, amelyben három kisgyermek is utazott.

Az esetről készült egy közel félperces videó is, abból tisztán látszik, hogy az elszabadult kerék előbb elgurult a betonból készült terelőfalig, majd annak a tetején megpattant párszor. Azt követően átrepült a kerék a szembesávba, majd egy Jeep Wranglernek nekiütközve szétrobbant, komoly törmelékhalmot hagyva maga után.

A Jeepben egy család utazott, a családapán és a családanyán kívül három kisgyermek is ült az autóban. Szerencsére egyikük sem sérült meg komolyabban, épp bőrrel megúszták a dolgot. A helyi rendőrség természetesen vizsgálatot indított az ügyben, a szemtanúk állítása szerint a kerék egy dömperről esett le menet közben.  

Forrás:

Kapcsolódó írások

 S500 Coupé
2018. október 26.
Két éve már, hogy az Alapjárat létrejött, azóta már több mint 100 videó került fel YouTube csatornánkra. Ezek közül válogattam ki Neked a személyes kedvenceimet!
Kellemes húsvéti ünnepeket!
2017. április 14.
Az Alapjárat csapata kellemes húsvéti ünnepeket kíván az alábbi videóval:
Emberméretű fekvőrendőrt építettek Angliában - VIDEÓ!
2017. december 18.
Enyhén túlsúlyos fekvőrendőrt fektettek le Anglia "várostervezői" egy különleges alkalomból. Nem mindenki vette sikerrel az akadályt...
Ken Block 10 legjobb videója
2018. március 04.
Az Internet népe először még 2008-ban szerzett tudomást Ken Blockról és lenyűgöző képességeiről: ő egy valódi autós huligán. Adj neki egy kifutópályát, és garantáltan elfüstöl egy pár garnitúra gumit.