hétfő - 2022. november 28.
3.5 °C
borús égbolt
alapjarat.hu logo
95 638 Ft
100 714 Ft
D 705 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Elütött gyalogos szorult egy BMW szélvédőjébe, a gázoló tovább hajtott

2020. január 17. | 15:08

A gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett.

Elütött gyalogos szorult egy BMW szélvédőjébe a Kerepesi úton 2020. január 15-én az esti órákban. A gázoló a szélvédőbe szorult sérülttel együtt tepert el a baleset helyszínéről.

Az esetről az a nyomozó értesült, aki éppen ment vissza a munkahelyére. Az Üllőről érkező járőr arra lett figyelmes a piros lámpánál várakozva, hogy a mellette álló kocsiban ülő sofőr heves kézmozdulatokkal kér segítséget tőle. Az autós elmondta, hogy a szeme láttára ütöttek el egy gyalogost a zebrán a Kerepesi úton, majd a gázolást elkövető BMW-s elhajtott a helyszínről úgy, hogy a gyalogos bele volt szorulva a kocsija szélvédőjébe.

A rendőr ezt hallva azonnal visszafordult, és a gázoló nyomába eredt. Ekkor lett figyelmes egy másik férfira, aki leintette a rendőrautót. A második szemtanú elmondta, hogy a szóban forgó jármű behajtott egy közeli parkolóba. A járőr a második szemtanú iránymutatását követve rátalált a beszakadt szélvédőjű kocsira. Az elütött gyalogos a verda mellett feküdt. A sérült férfi az eszméleténél volt, de látszott rajta, hogy pokoli fájdalmak kínozzák.

A BMW körül három ismeretlen férfi járkált, kiderült, hogy ők ültek a BMW-ben. Az egyik férfi elismerte, hogy ő vezette a kocsit, amikor a gázolás történt. A nyomozó feltartotta a férfiakat, amíg megérkeztek a BRFK  járőrei, a sérült gyalogost pedig súlyos állapotban vitték kórházba a mentők.

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!