csütörtök - 2023. március 23.
2.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 609 Ft
100 651 Ft
D 618 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Épp egy Ford Transitból tépte ki az akkumulátort a bűnügyi felügyeletben lévő tolvaj Salgótarjánban, amikor megérkezett a tulaj...

2023. január 18. | 13:29

Elég vakmerő volt a 37 éves elkövető.

Még szerdán érkezett bejelentés éjjel 11 körül a nógrádi rendőrségre, mely szerint Salgótarjánban, Baglyasalja városrészben lopási kísérlet történt. Egy lakóház előtt, nyitott állapotban parkoló Ford Transitból próbálta egy férfi kiszedni az akkumulátort, ám a jármű tulajdonosa ezt észrevette, így az elkövető a zsákmányt hátra hagyva elmenekült egy közeli lakóházba.

A rendőrök a helyszíntől nem messze levő családi házban egy 37 éves, bűnügyi felügyelet alatt álló férfit kellett volna találjanak, ám ott nem volt senki. A korábban vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt a bíróság jogerős végzésével éppen bűnügyi felügyelet álló férfi keresésére indult járőrök a közelben, egy bokros területen elfogták a férfit.

Lopás bűncselekmény elkövetés kísérletének megalapozott gyanúja, továbbá a bűnügyi felügyelet szabályainak megszegése miatt az egyenruhások a férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

A férfi a kihallgatása során a terhére rótt újabb vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének kísérletét elismerte.

Police.hu
Végleges a 2023-as F1-es versenynaptár Átlátszó szívócsövön át nézheted, hogyan áramlik a keverék a Lada égésterébe - VIDEÓ

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!