Érdekes módszerrel kötöttek el egy autót Sárándon

Közzétéve:
2019-07-22, 10:17

Az elkövető megkérte az autó tulajdonosát, hogy fotózza le a gépjárműben, majd elhajtott.

2019. április 4-én 18 óra körül bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint Sárándon egy férfi a tulajdonos beleegyezése nélkül beült egy autóba, majd elhajtott a helyszínről. Nem sokkal az elkövetés után a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság le is zárta az ügyet.

Az ügyben eljáró rendőröknek sikerült beazonosítani a 25 éves férfit, majd a Tevékenység-irányítási Központ ügyeletese leadta a drótot a szomszédos megyéknek, ennek köszönhetően az M3-as autópályán meg is találták az ellopott autót, volánnál a feltételezett elkövetővel.

Az M3-as autópályán elkapták a férfit

A hajdú-bihar megyei nyomozók kihallgatták a férfit, miután a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztálya elfogta. Ezt követően a férfi beismerő vallomást tett amelyben elmondta, hogy megkérte a gépkocsi tulajdonosát arra, hogy készítsen róla egy fotót az autóban ülve, ekkor rátaposott a gázpedálra és elhajtott.

Ez elég is volt, hogy a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság eljárást indítson ellene, autólopás megalapozott gyanújával. Szerintem erre mondják azt, hogy ez most nem adta ki!

Az autós világ legfrissebb híreit a heti hírműsorban találod:

Forrás:

Kapcsolódó írások

rendőrök
2019. április 10.
Egy nap alatt 18 ezren nézték meg a szabályos közlekedésre buzdító kisfilmet a legnagyobb videómegosztó portálon
Védekezz az autólopás ellen - na de hogyan?
2017. február 08.
Évente 4-7 ezer autó tűnik el nyomtalanul hazánkban. A legtöbb autótulajdonos abból indul ki, hogy a tolvajnak is slusszkulcs kell a beindításhoz, pedig ez nem igaz.
A tolvajok most a XIII. kerületben akcióztak
2017. április 11.
A tolvajok megint lecsaptak, ezúttal a tulaj szeme láttára vitték el az autóját az éjszaka közepén a XIII. kerületi Visegrádi utcából
2019. április 16.
A szakértők éjszakai lezárásra bíztatnak mindenkit, akinek kulcs nélkül is indul a járműve