Kezdetét vette a 34. Formula-1-es Magyar Nagydíj a Hungaroringen. A helyszínen Háfra Zsolt kollégánk állja a sarat, miközben pilótákra vadászik, hogy lencsevégre kaphassa őket. A nulladik napon hagyományosan több sajtótájékoztatót is tartottak, a későbbi pillanatokban pedig a boxutcában történt egy-két érdekes dolog. 

További információkat és beszámolót a Magyar Nagydíj kapcsán weboldalunkon olvashatsz, érdemes naponta többször csekkolnod a friss tartalmakat a hétvége során!

34. Forma-1-es Magyar Nagydíj szórólapja

SD3 - Street Drift OB/3

A tököli repülőtér már jó ideje a gumifüstölésről és a „doridoriról” híres, az SD3, vagyis a Street Drift OB/3 szervezői gondoskodtak arról, hogy augusztus első hétvégéje se legyen az ilyesfajta élményektől mentes. A rendezők rendkívül szellemesek, ugyanis az esemény leírásában kitérnek arra, hogy a rendezvény még akkor is meg lesz tartva, ha piros hó esik, vagy esetleg állni fog a víz a pályán! 
A helyszínen, vagyis a tököli reptér 2-es portájánál nézői belépőjegyet lehet váltani 1 500 Ft/fő/nap ellenében. 

Street Drift3 esemény szórólapja

Az esemény menetrendje pedig a következő:

Augusztus 3. Szombat: 

  • 10:30 - 16:00 Edzés 

Augusztus 4. Vasárnap: 

  • 10:30 - 12:30 Edzés
  • 12:30 - 14:00 Kvalifikációk
  • 14:00 - 17:00 TOP16
  • 17:30 – Díjátadó

7. Szocijármű Kiállítás és Nosztalgia Találkozó

Augusztus 4-én, vasárnap egy nyilvános rendezvényként kerül megrendezésre a hetedik Szocijármű Kiállítás és Nosztalgia Találkozó Szolnokon a Turisztikai és Szabadidő Központban. Az esemény a 10. jubileumi Szovjet (és Szoci) Jármű Túratalálkozó zárónapjaként kerül megrendezésre augusztus 4-én vasárnap, Szolnok legszebb fás, ligetes területén. A valóságos nosztalgikus környezet adott, hiszen ez a volt annó a KISZ tábor!

Szocijármű Kiállítás és Nosztalgia Találkozó Szolnokon

A rendezvényszervezők kiállítóként várnak minden szoci veterán, oldtimer és nosztalgia járművet a helyszínre!