Ettől az orosz videótól leszakadt az arcom

Közzétéve:
2019-10-21, 11:43

Ennyire igényes videót rég láttam az oroszoktól.

Ettől tényleg felébredtem. Nem akarom lelőni a videóban található poénokat, viszont annyit mondanék elöljáróban, hogy szépen, igényesen fel van építve és tele van gegekkel. A vidéki, orosz idill kicsit fura, mert van számítógép, meg internet, aztán kurblival indítja bent a ház előtt álló valamit a főszereplő.

Aztán jönnek csak az izgalmak! Sosem gondoltam volna, hogy a 80-as évek két ennyire különböző technikáját egy videóban fogom látni. Hiszen azért az A70-es Toyota Supra és a Zaporozsec ZAZ-968 nem egy kategória.

Egy folyó közepén zenél az ember a ZAZ-968 tetején

A ZAZ-968-ról az Alapjáraton is találsz egy videót, amit a linkre kattintva érsz el. Önmagában is egy csodás technika, viszont az oroszok ebben sem ismertek tréfát, ugyanis a kasztni alá csűrtek egy elég komoly kis buggy futóművet, ami annyira magas lett, hogy meg tudott állni vele a folyó közepén, hogy a tetején szintetizátoron eljátsszon egy dalt a naplementében.

Hogy hogyan is kötődnek ezek össze? Nézd meg a videót! Hidd el, érdemes.

Kapcsolódó írások

AMTS 2017: Videós összefoglaló az autócsodákról!
2017. március 31.
Az idei Automobil & Tuning Show aktív résztvevője volt az Alapjárat csapata. Stábunk videofelvételt készített az Európa 15 országából érkező autócsodákról.
Látványos videó, kis pénzből, Subaruval
2017. május 08.
Itt az élő példa arra, hogy lowbudgetből is lehet menő csapatós videót készíteni, elég hozzá egy vén Subaru és egy megfelelő helyszín

További hírek