Ez az ember még 80 éves korában is Ferrarival jár

Közzétéve:
2020-10-19, 21:58

John Clower valódi Ferrari rajongó, ám a Lamborghini és McLaren modelleket sem veti meg.

A kor csak egy szám, mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. A mondás ugyan nem minden esetben igaz, ám a most következő történet főszereplőjére pontosan ráillik. A 80 éves John Clower a SupercarDrivesTV munkatársait vitte el egy körre a lenyűgöző Ferrari F40-es volánja mögött.

Ferrari F40

A felvételek alapján könnyen megállapítható, hogy John nagyon élvezi a vezetést. Ritka az olyan 80 éves, aki szellemileg annyira friss állapotban van, hogy tudja élvezni a száguldást egy 472 lóerős szuperautóval.

John Clower azonban sokkal több, mint egy Ferrari F40 boldog tulajdonosa. Élete során 15-16 Ferrarija volt, mostanában azonban elcsábult a Lamborghinik irányába is. A fiának van egy Murcielago SV-je, John kedvence azonban az Aventador annak ellenére, szerinte túl nagy és széles. És hát mit ér egy valamirevaló gyűjtő és autórajongó egy McLaren nélkül? Természetesen John garázsában is van egy 675 LT.

„Fiatal koromban előbb raliversenyeken indultam, majd kipróbáltam magam az aszfaltos autóversenyzés világában is. Szép eredményeket értem el a saját kategóriámban. Aztán megházasodtam, és megváltoztak a prioritások” - meséli John.

A 80 éves férfi 2012 óta tagja a Supercar Drivers klubnak, melynek tagsága – nevéből adódóan – a szuperautók tulajdonosaiból áll. John 2009-ben vásárolta meg a videóban szereplő F40-et, melyet azóta is nagy élvezettel csodál és vezet.

Nem tudom, te mit gondolsz – én mindenesetre örülnék, ha 80 évesen hasonló élményekben lenne részem.

Kapcsolódó írások

Kalapács alá kerül egy Ferrari F40
2017. augusztus 15.
Késztetést érzel arra, hogy megvásárolj egy Ferrari F40-et? Ez az alig használt darab 3200 km-t futott és közel 1 millió angol fontot kóstál
A ritka, Verde Silverstone fényezésű 1995-ös Ferrari F355 Berlinetta
2020. február 18.
A Ferrari F355 az egyik legkedveltebb sportautó, amely kigurult Maranellóból az Enzo Ferrari utáni korszakban.

További hírek